imi anunt si eu prezenta...
Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ionut.c View Postajung si eu!...intereseaza pe cineva un "v" cromat ? sa stiu daca il iau sau nu la mine!
http://www.loganclub.ro/forum/vand_v...-t26882p2.html
Comment
-
Colegi maine 17.10.2010,orele 11 ne intalnim ,in cadrul Logan Club Pucioasa,sa nu va descurajeze ploaia,avem sediu nou:garaj,sala de comferinte,birou,internet si tv.
Iar maine va avea loc inscrierea oficiala a membrilor si constuirea asociatiei sportive Logan Club Pucioasa,care va fii afiliata la Federatia de Automobilism Sportiv,la Ministerul de Justitie si la OSIM .
Va astept !
Prof.Diaconescu Nicolae
Comment
-
Intalnire Logan Club Pucioasa
Azi 17.10.2010 ,orele 11 ne-am adunat un numar de 15 loganuri,membrii clubului si-au facut aparitia si am inceput sa ne imbunatatim masinile.
Totul a durat pana la ora 13,30,timpul a tinut si cu noi,soare,frumos.
Abianta placuta,iar colegii o pot comfirma.
Organizator Intalniri
Prof.Nicolae Diaconescu
Comment
-
Anunt !
Va rog frumos ,daca la urmatorul anunt va mai faceti reclama aici ,va sterg anuntul.
Va faceti reclama in alta parte.Nu am muncit pentru voi sa obtin aprobarea administratorilor sa fim si noi Damboviteni prezenti pe forumul logan.
Iar pentru cultura generala a acestora Logan Club Pucioasa este o asociatie sportiva non profit,nonguvernamental,neplatitori de TVA.
Suntem legal,ne dam legal.
Prof.Nicu Diaconescu - Organizator de Intalniri - Presedinte Logan Club Pucioasa DambovitaAttached Files
Comment
Comment