Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Observ ca am fost parat la moderatori.Pentru toti cei care isi fac "griji" in privinta mea as vrea sa stie ca sunt interesat sa ma intalnesc in special cu Adi_77 deoarece vreau sa ma documentez mai bine in legatura cu softul DDT2000.Stiu ca si el are acest program si de aceea vreau sa facem schimb de pareri.Faptul ca eu nu am mai participat la intalnirile LCP este din cauza ca de o luna de zile in weekenduri sunt plecat.Prima data am fost la Bucuresti si cand m-am intors am avut treaba la un sandero, 2 week-uri am fost plecat la rude la Mioveni, week-ul trecut am fost la Bucuresti, duminica aceasta voi monta inchidere centralizata pe o solenza si o alarma pe un fiat, duminica viitoare ma duc la Stalpeni la obor sa cumpere tata porc iar apoi daca va fi zapada, sambetele si duminicile ma gasiti pe partie la predeal.V-am informat si cu programul meu.Daca aveti nevoie de mine ma puteti contacta oricand la telefon sau pe mail.O seara buna tuturor si imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postul meu

Comment

• Logan Club Pucioasa-6 luni de la infiintare

Intalnire Logan Club Pucioasa - Duminica 5 decembrie 2010,orele 11
      sediu Clubul de Aeromodele " Henri Coanda " Pucioasa,Dambovita
      str.Olanescu nr.9,
      Attached Files

Comment

• Astept poze de la intalnirile de astazi...

Comment

• Aniversare la Logan Club Pucioasa 2010

Azi am sarbatorit 6 lni de la infiintarea Logan Club Pucioasa.
          Vreau doar sa le multumesc colegilor,simpatizantilor si in primul rand moderatorilor siteul Logan Club.
          5.07.2010 - 5.12.2010
          Am inceput cu o mica festivitate de premiere,unde colegii au primit o diploma de excelenta si un cd cu poze si filmulete de la intalniri.
          Apoi discutii amicale afara la masini,dupa care a urmat petrecerea.
          Totul sa terminat cu bine deoarece am consumat doar coca cola.

Las pozele si filmuletul sa vorbesca in locul meu.

Pasionatii de masini logan din Pucioasa,judetul Dambovita,au fost prezenti azi 5 decembrie 2010,la intalnirea celor 6 luni de la infiintare.Multumesc colegil...
          Attached Files

Comment

• Foarte frumoasa intalnirea de astazi, tin sa multumesc celor prezenti la aceasta aniversare.Aceasta a fost aniversarea a 6 luni de Logan Club Pucioasa dar surpriezele nu s-au terminat, mai sunt cateva duminici pana la finalul anului.Inca odata tin sa multumesc celor prezenti si sa urez tuturor La Multi Ani si sanatate celor care isi serbeaza ziua de nastere de Sfantul Nicolae.Sper ca ati fost cuminti si ca Mos Nicolae va veni la voi cu cadouri nu cu nuieluse cum cred ca o sa vina la mine;)Petrecerea a fost cat foarte poate de placuta si tin sa mentionez ca s-au consumat doar bauturi non-alcoolice.;)Astept zapada sa vina cat mai repede

Comment

• La multi ani!
              Sunt primul!
              Succes in continuare! Ideea va apartine ca si efortul depus!
              Dar totul spre bine sunt 2 cluburi in Dambovita!!! La multi ani tuturora!!!

Comment

• Multumesc pentru urari !

Comment

• La multi ani si succes in ce va ti propus pe viitor ,de la Pitesti ......
                  ......poate cine stie pe viitor poate ne intalnim ca suntem aproape
                  Bafta!
                  Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                  prost.

Comment

• Venim oricand la orice la orice intalnire.
                    As vrea sa vin la voi intr-o sambata ,am auzit ca aveti un targ auto.
                    Voi cand aveti intalnirea?
                    Intra pe e-mail sa vb:pucioasa_loganclub@yahoo.com

Comment

• Sambata la 17 si miercurea la 19 la stadion si .....printre ele la un fotbal o carte un ping pong o cafea...etc
                      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                      prost.

Comment

• Intalnire fulger Logan Pucioasa-Logan Pitesti

As dori colegii din Logan Club Pucioasa sa intre pe forum sau sa ma caute,pentru ca duminica asta facem o intalnire fulger la colegii nostrii din logab club Pitesti.

Astept inscrierile si aici:

Mltumesc !

Actiunea din 12.12.2010 care era programata la colegii loganisti din Pitesti se anuleaza.Venim la primavara sau cand se indreapta timpul.
                        Ne cerem scuze .
                        O seara buna.

Duminica 12.12.2010,orele 11,intalnire Logan Club Pucioasa
                        Astept comfirmarile.Poate o sa ninga si vom face drifturi pe zapada.
                        Last edited by aviatorul76; 9 December 2010, 22:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• tipic

Comment

• Intalnire Logan Club Pucioasa Dambovita

Duminica 12.12.2010,orele 11. Intalnirea membrilor Logan Club Pucioasa,sediul Clubul de Aeromodelism " Henri Coanda " Pucioasa,str.Olanescu nr.9,relatii si comfirmarii la tel:0720-964352 Nicu

Sunt asteptati simpatizantii,copii si sponsori.
                            Va asteptam.
                            Attached Files

Comment

• Duminica 12.12.2010,ora 11:00, intalnire Logan Club Pucioasa la Clubul Copiilor.Asteptam membrii si simpatizanti si zapada

Comment

• Originally posted by laus2006_ro View Post
                                Am intrebat doar daca se tine.As vrea sa schimb cateva informatii cu cei care se pricep sa lucreze cu programul DDT2000.Vreau sa aflu daca se poate activa la Logan functii pe care le are Laguna si Megane
                                Cred ca mai bine ai lua legatura cu Fane-CL, organizatorul din Calarasi... Omul se pricepe si cred ca te-ar ajuta...

Din cate se vorbeste pe la colturi pe aici pe unde ai postat tu orice informatie costa... orice ajutor costa, etc. Apeleaza cu incredere in alte parti.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google