Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multumiri domnului dsing, craciun fericit si din partea mea tuturor membrilor din dambovita si nu numai!!!
    sigpic

Comment

• Va urez un Craciun Fericit si plin de impliniri!
      sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Craciun Fericit !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Craciun Fericit !

Comment

• Am crezut ca spiritul Craciunului ne va face sa fim mai buni,dar unii nu stiu acest lucru si stiu numai sa jigneasca,sa vb urat.

Sunt dezamagit,dar am ajuns la o concluzie,ca daca nu ii raspunzi la o persoana atunci il faci sa se simta penibil.

Comment

• AGENTUL NYT si LCB!!!
              - Miros de brad,
              parfum de flori,
              bat in ferestre uratori,
              clipesc pe cer mii de culori,
              fiti fericiti de sarbatori,
              acum si-n anii urmatori!

Craciun fericit!!!
              sigpic
              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca numai bucurie, sanatate si prosperitate... Craciun fericit alaturi de cei dragi! LC Pitesti

Comment

• Craciun fericit tuturor !

Comment

• La multi ani, un Craciun fericit, si un an mai bun...

Cu prietenie,
                    Sorin & Andra Telehoi
                    Logan Club Constanta
                    LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

• .*.
                      ,:'*.*':,
                      ,:;***;:,
                      ,:;;***;;:,
                      ][
                      Miroase a brad si a parfum de flori, bat la ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori, Craciun fericit, plin de lumina si iubire, alaturi de cei dragi, La Multi Ani!!!!
                      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• Un inger alb pe-un fulg de nea , va trece azi prin casa ta , sa iti spuna bland, soptit : CRACIUN bun si fericit ! Iarasi tu voios si bun il astepti pe MOS CRACIUN!!! CRACIUN FERICIT LOGAN CLUB TULCEA

Comment

• Originally posted by aviatorul76 View Post
                          Am crezut ca spiritul Craciunului ne va face sa fim mai buni,dar unii nu stiu acest lucru si stiu numai sa jigneasca,sa vb urat.

Sunt dezamagit,dar am ajuns la o concluzie,ca daca nu ii raspunzi la o persoana atunci il faci sa se simta penibil.

Iubire, ia de citeste aici :

Ia vezi, ai citit bine? Inainte sa ma faci "martalog" pe PM, pune-ti ochelarii si citeste bine ce scrie pe aici.

Tu nu esti capabil nici pe topicurile din sectiunea Pucioasa sa fii atent, d-apoi pe restul forumului.

Nu pot decat sa ma minunez de cat de mare este poarta aia pe care ati scapat cu totii...

Multumesc pentru report, nu se va intampla nimic...

Craciun fericit tuturor prietenilor!

PS: Martalogu este un membru de seama al acestui forum, un membru respectat al comunitatii
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• si eu am crezut prima data ca ai facut martalog pe cineva, si nu.mi dadeam seama pe cine , insa dind de scroll mai sus am descoperit martalogul
                            ps: hai sa nu ne mai certam si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
                            sigpic

Comment

• Sarbatori fericite
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

• craciun fericit tuturor loganistilor de la logan club pucioasa si implilirea tuturor dorintelor la multi ani
                                SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google