Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc tuturor care ne-au transmis urari .
    Logan Club Pucioasa va multumeste si va dorim sarbatori fericite si Craciun Fericit !
    Last edited by skandal; 26 December 2010, 13:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Intalnire Logan Club Pucioasa

Anunt important !

Va asteptam joi 30.12.2010,orele 11 la ultima intalnire din acest an ,al Clubului Loganistilor din Pucioasa,sediul Clubul de Aeromodelism" Henri Coanda " Pucioasa,str.C.Olanescu nr.9.
      Relatii pe e-mail:pucioasa_loganclub@yahoo.com

Cu stima ...
      Attached Files

Comment

• Revelion 2011- LCP

Logan Club Pucioasa, organizeaza super revelion la sediul nostru din Pucioasa,relatii pe mess/yahoo:pucioasa_loganclub@yahoo.com sau la tel.0720-964352
        Inscrieri se fac pana miercuri 29.12.2010,orele 17
        Attached Files

Comment

• Joi 30.12.2010 va avea loc ultima intalnire Logan Club Pucioasa.De fapt va fi o intalnire cu 2 episoade, unul de la ora 11:00 iar cel de al doilea de la ora 18:00, ne-am gandit sa facem o intalnire cu doua episoade pentru ca toti membrii sa fie prezenti ca uni mai lucreaza si pe 30.12.2010.Va asteptam la sediul Logan Club Pucioasa.

Comment

• In ianuarie 2011 as vrea sa facem in pucioasa ,o manifestare impotriva scumpirii benzinei.
            Vom hotarii care statie de benzina o vom picheta.
            Astept propuneri.

Comment

• poate va vizitam si noi dar dupa sarbatori...pana atunci distractie placuta
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• Sunteti bine veniti pe la noi,echipa logan club Pucioasa va doreste un an 2011 mai bun ,sanatate ,fericire si impliniri.
                Cu stima aviatorul76...

Comment

• Sunt de acord cu tine dar eu am pe motorina.Pot participa si eu?Mai bine manifestam pentru scumpirea carburantului si iti zic sigur ca vor veni multi.

Comment

• Joi 30.12.2010 va avea loc ultima intalnire Logan Club Pucioasa.De fapt va fi o intalnire cu 2 episoade, unul de la ora 11:00 iar cel de al doilea de la ora 18:00, ne-am gandit sa facem o intalnire cu doua episoade pentru ca toti membrii sa fie prezenti ca uni mai lucreaza si pe 30.12.2010.Va asteptam la sediul Logan Club Pucioasa.

Comment

• foarte buna ideea!! posibil sa ajung la ora 18!!! nu astept sa veniti sa ma luati pe sus !!!! La multi ani!!!

Comment

• Anunt important !

Va asteptam joi 30.12.2010,orele 11 si 18, la ultima intalnire din acest an ,al Clubului Loganistilor din Pucioasa,sediul Clubul de Aeromodelism" Henri Coanda " Pucioasa,str.C.Olanescu nr.9.
                        Relatii pe e-mail:pucioasa_loganclub@yahoo.com

Cu stima ...

Comment

• Intalnire Logan Club Pucioasa

Ultima intalnire din 2010,a avut loc azi 30.12.2010,orele 11 la sediul Logan Club Pucioasa.
                          Am reusit sa ne strangem un numar de 7 loganuri.
                          Avem si intalnire nocturna azi la ora 18.
                          Multumesc tuturor membrilor ,simpatizantilor,prietenilor ,moderatorilor siteului logan club.
                          Cu stima aviatorul76...
                          La multi ani !
                          Attached Files

Comment

• La multi ani 2011 !

“Doamne de Sarbatori ajuta-ma sa uit de persoanele pe care nu le plac,
                            Fa-ma sa ma intalnesc cu cei care imi plac,
                            Si ajuta-ma sa fac diferenta intre cei care nu-mi plac si cei care-mi plac…
                            (Mai ales dupa cateva pahare)”
                            La multi ani 2011 !

Comment

• La Multi Ani in noul an, sanatate si tot ce va doriti !
                              La multi Ani 2011 !

Comment

• La multi ani !

La multi ani pe 2011 !Din partea Logan Club Pucioasa.
                                Last edited by aviatorul76; 1 January 2011, 03:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google