duminica ??? ... de ce nu sambata ????
Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bv aviatorule ............... de la Iasi te salutam eu Steel si tot clubul din Iasi......
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Cateva imagini despre noi cei din Iasi........ai ce vedea
Comment
-
Iar intalnire iar poze siii... mai avem inca un nou membru un mcv... singurul pana acum.
Va asteptam in fiecare Duminica orele 12:00
Poate va faceti mai multi curaj sa veniti ca doar nu muscam (valabil pt. toata Dambovita si nu numai...)Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
Salutare la toata lumea....eu sunt posesorul loganului mcv din pucioasa, nu sunt singuru posesor de mcv din oras da eu sunt foarte mandru de el si de aceea am ales sa fac parte din logan club pucioasa, merita sa veniti la intalniri mai ales pentru a-ti face prieteni noi dar si pentru a a-ti cunoaste mai bn masina.astept sa ne revedem din nou duminica la ora 12 si asteptam pe toata lumea cu logan din zona si din imprejurimi.
Comment
-
haideti mai cu curaj,duminica se fac montaje tuning la masinile noastre,
spritutoare la stergatoare,aprindere led usi deschise la bord,montare ceasuri si leduri.
duminica ora 12,25.07.2010
salut
ia zi veniti si voi sa fiti membrii la noi in forum ,la club logan pucioasa - dambovita ?in fiecare
duminica ora 12 la clubul copiilor-clubul de aeromodelism din Pucioasa,relatii:0720964352 nicu diaconescu
singurul fan club logan din dambovita,aprobat pe forum aici.
salut
ia zi veniti si voi sa fiti membrii la noi in forum ,la club logan pucioasa - dambovita ?in fiecare
duminica ora 12 la Pucioasa,relatii:0720964352 nicu
singurul fan club logan din dambovita,aprobat pe forum aici.
Comment
-
Vand Jante forma " Stea" - (15" - 4 prezoane) - din Titan.cine vrea poze si pret poate intra pe id de mess/yahoo : rachete_nicu@yahoo.com
Comment
-
Da fain azi... sa facut chip tunning, schimbat ceasuri din bord si leduri, sprituirea parbrizului cu actionarea stergatoarelor automata, activare martor bord pt. usi deschise... acu si cateva poze de azi:Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
Salut Ionut! Yo sambata asta nu pot am niste treba si sunt ocupat mai toata ziua, mai e unu care lucreaza sambata... de ce nu vi duminica la branesti si nu mai vi sambata? daca vi duminica da un semn ca o punem de un gratar si sa stim ce si cat luamTimiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
Comment