Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu uitati 17,18,19 Ianuarie 2011,nu alimentati cu combustibili.
    Stop Indiferentei ! ieftini Combustibilii !

Comment

• De abia astept urmatoarea intalnire Logan Club Pucioasa.

Comment

• Protest la Petrom Pucioasa

Duminica 23.01.2011,orele 12 are loc Protest la benzinaria Petrom Pucioasa.
        Stop Indiferentei si participa si tu ,locul de intalnire este sediul Logan Club Pucioasa.
        Poti sa fii alaturi de noi cu orice autovehicol benzina sau motorina,prin urmare fii sutinatorul ieftinirii carburantilor,te rugam pregateste la plata carburantilor bani marunti de 5- 10 bani.

Multumim !

Pentru detalii ne gasesti pe e-mail:pucioasa_loganclub@yahoo.com sau la tel.0720-964352 - aviatorul76-organizator de intalniri.
        Attached Files

Comment

• Duminica 23.01.2011,ora 12:00 are loc un PROTEST la benzinaria Petrom Pucioasa.
          Stop Indiferentei si participa si tu ,locul de intalnire este sediul Logan Club Pucioasa(Clubul Copiilor Pucioasa)la ora 11:00.
          Poti sa fii alaturi de noi cu orice autovehicul benzina sau motorina,prin urmare fii sutinatorul ieftinirii carburantilor.Va asteptam cu cat mai multe monezi de 1 ban, 5 bani, 10 bani.

Comment

• Protest

Duminica 23.01.2011,ora 12:00 are loc un PROTEST la benzinaria Petrom Pucioasa.
            Stop Indiferentei si participa si tu ,locul de intalnire este sediul Logan Club Pucioasa(Clubul Copiilor Pucioasa)la ora 11:00.
            Poti sa fii alaturi de noi cu orice autovehicul benzina sau motorina,prin urmare fii sutinatorul ieftinirii carburantilor.Va asteptam cu cat mai multe monezi de 1 ban, 5 bani, 10 bani.Am vorbit si la televiziunile locale si la Realitatea Tv si ProTv,care sunt alaturi de noi.
            Va rugam fiti alaturi de noi.

Comment

• Salut! Sunt alaturi de voi la protest!

Comment

• Intalnire LCP si Protest Petrom

Duminica 23.01.2011,orele 11 are loc Intalnirea membrilor si simpatizantilor logan club Pucioasa,totodata ne vom organiza pentru Protestul de la Statia Petrom din Pucioasa,impotriva scumpirii carburantilor.Va rog sa veniti cu bani marunti de 1-5-10 bani.
                Va astept !

Comment

• Duminica 23.01.2011 ora 11:00 intalnire Logan Club Pucioasa, asteptam membrii, simpatizanti, si cei care vor sa vada ce se intampla

Comment

• Maine va astept la Intalnirea Logan Club Pucioasa ,sediul Clubul de Aeromodelism .

Comment

• Maine la 11 sunt prezent.

Comment

• Nu uitati de intalnire LCP ,veniti cati mai multi,a inceput sa ninga si la noi.

Comment

• salutare , din pacate vremea nu ne permite sa va vizitam cum discutasem , poate alatadata
                          Numai bine
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

Comment

• Multumesc pentru mesaj,apreciez.Ne vedem cand se mai incalzeste,la Pucioasa este zapada foarte mare.

Comment

• Intalnire LCP pe zapada

Ne-am adunat si astazi,vremea a fost foarte urata a nins,asa ca dupa cateva poze ne-am adunat la caldurica,la mine la club modelism.
                              Am avut si invitati astazi,simpatizanti ,amici si de la alte marci de masini(Opel ).O parte din amicii mei au preotestat la o benzinarie din oras,pasnic, am platit cu monede.Va urma ...
                              Ne vom revedea si data viitoare.
                              Attached Files

Comment

• Foarte frumoasa intalnirea de astazi, salut pe aceasta cale membrii si simpatizantii Logan Club Pucioasa

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google