Domnu” profesor nu mi-ai fotografiat si mie utilajul..Mi-a placut intalnirea mai ales pentru ca am fost paziti de catre politie si jandarmerie (prietenii stiu de ce).
Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by aviatorul76 View PostDuminica 23.01.2011,orele 11 are loc Intalnirea membrilor si simpatizantilor logan club Pucioasa,totodata ne vom organiza pentru Protestul de la Statia Petrom din Pucioasa,impotriva scumpirii carburantilor.Va rog sa veniti cu bani marunti de 1-5-10 bani.
Va astept !
De ce nu faceti proteste si la aceste benzinarii ?
Stiti cat reprezinta acciza din pretul produselor petroliere ?
Stiti ca platiti rovinieata dar in acelasi timp platiti si taxa de drum din benzina si motorina la fiecare litru cumparat ?
Comment
-
Dupa mine protestul asta nu o sa duca la nimic.Chiar credeti ca o sa ii afecteze cu ceva pe barosanii care detin compania asta?Alimentam noi 20 de litrii cu maruntis, ne luam injuraturi de la angajatii de la statia de alimentare si apoi vin cativa cu tirurile si alimenteaza cat sa scoata parleala cu timpul pierdut cu noi.Imi cer scuze ca sunt off topic si pentru exprimarea mea neclara.Daca ar fi dupa mine cel mai bine ar fi sa alimentam toti din tara doar de la Petrom si OMV de exemplu, iar ceilalti vor fi nevoiti sa mai lase la pret desi nu e o chestie sigura.Pot lasa cu maxim 50 de bani.Oricum cam greu sa se ajunga la o ieftinire.O seara buna tuturor
Comment
-
Asta asa este,de geaba atatea proteste.Ne depasesc aceste lucruri,le este bine doar lor patronilor de companii petroliere,benzinarii si guvernantilor.
Dupa ce ca este scump carburantul ,mai avem si salarii mici,ba ne-au luat 25 % din el.
Iti vine sa pleci din tara,sa iti ei campii...
domnule profesor ... DEGEABA se scrie legat !Last edited by skandal; 24 January 2011, 00:06.
Comment
-
Si acum ceva special:
Va asteptam sa va inscrieti in Logan Club Pucioasa,relatii la tel.0720-964352Nicu-organizator de intalniri LCP.Membrii si simpatizantii LCP beneficiaza de re...
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Vizionare placuta.
Comment
-
Duminica 30.01.2011 ora 11:00 intalnire Logan Club Pucioasa la sediu.Rog toti membrii Logan Club Pucioasa sa fie prezenti deoarece se va tine o sedinta cu doua teme, una in legatura cu regionala de la Brasov din 4,5,6 martie si cea dea doua este legata de Asociatia Sportiva Logan Club Pucioasa.Si simpatizantii sa fie prezenti deoarece si ei fac parte din Logan Club Pucioasa.Va multumesc pentru intelegere si va astept pe toti Duminica la ora 11:00.
Comment
Comment