Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu nu pot sa vin va rog sa ma puneti si pe mine in tema cu ce s-a discutat la intalnire.O seara buna

Comment

• Asa faci mereu,te scuzi.

Comment

• Nu nu fac mereu asa.Au treaba ai mei si trebuie sa ii duc.Tu esti om insurat la casa ta si faci ce vrei tu.Eu depind de parintii mei si fac cum vor ei.Asa sunt regulile la mine in familie.Avem o singura masina si o exploatam toti cand avem treburi de rezolvat

Comment

• daca ai ceva de vb cu mine vb pe mess sau pm,nu aici.clar,sa fie ultima oara ca ma supar iar pe tine si apoi iti fac raport
          ce vb tu la adresa mea,ca am eu familie ca sunt insurat
          sti tu atatea despre mine
          domnu moderator de la puciaosa ,faceti ceva,ce trebuie sa stie lumea de mine asa
          exista un regulament si trebuie respectat iar acest baiet nu stie sa-l respecte

Comment

• Gata cu certurile pe forum, am inteles problema ta da nu cred ca ai fost prezent la mai mult de 5 intalniri adunate si aici ma refer la laus nu la aviatorul76, daca nu poti veni cu masina vino pe jos suna-ma pe mine si te iau ca nu mie greu, sau suni pe alti colegi care nu lipsesc, nu trebuie sa vi neaparat cu masina daca nu poti da macar fizic sa fi prezent.Si eu cand am avut masina in service am venit cu altcineva, adica cu colegi din Logan Club Pucioasa, sau cu alta masina.Si nu mai vorbi asa, te rog.Sper sa nu se supere nimeni dar vreau sa fie o ordine si disciplina pe forum mai ales pe sectiunea Logan Club Pucioasa.Daca regulametul forumului nu se va respecta in cel mai scurt timp posibil o sa iau masuri, nu vreau sa amenint pe nimeni, o spun cu frumosu.Va multumesc pentru intelegere
            Last edited by barbuoctav; 29 January 2011, 01:13.

Comment

• Felicitari Octav! Organizator de Intalniri! Sper sa ajung si eu la o nocturna! Multumesc pentru gazduizea la LCP! A fost de fiecare data placuta!

Comment

• Omul vine cand poate..nu este obligat sa vina,sa se scuze sau sa se justifice.

Ma minunez mereu..sincer!!!
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• E bine cand avem admiratori,ma bucur ca sunteti incantati.

Comment

• Lumea nu vine la intalnire cum se duce la servici unde face pontajul ... nu poti ajunge 1,2 zile 1 saptamana ,1 luna , jumate de an nu se ia nimeni de tine si nu te trage la raspundere ... vii din placere , vii sa socializezi , sa spargi semninte , sa bei cola (ceai , vin fiert ca tot e iarna)

Comment

• la puciosa se semneaza vreo condica LC ?

Comment

• Multumesc iulian pentru incurajare, sper sa te avem maine printre noi.

Comment

• Da se semneaza condica(un joc pe net,o cafea,o cola,un ceai).Vreti si voi sa veniti sa o semnati,sunteti bine veniti.

Comment

• Intalnire asociatia sportiva logan club Pucioasa

Duminica 30.01.2011 ora 11:00 intalnire Logan Club Pucioasa la sediu.Rog toti membrii Logan Club Pucioasa sa fie prezenti deoarece se va tine o sedinta cu doua teme, una in legatura cu regionala de la Brasov din 4,5,6 martie si cea dea doua este legata de Asociatia Sportiva Logan Club Pucioasa.Si simpatizantii sa fie prezenti deoarece si ei fac parte din Logan Club Pucioasa.
                            Attached Files

Comment

• Duminica 30.01.2011 la ora 11:00 la intalnirea Logan Club Pucioasa se vor pune la punct toate detaliile legate de regionala de la Brasov din 4,5,6 martie, va rog sa fiti prezenti in numar cat mai mare.Va multumesc pentru intelegere
                              Last edited by skandal; 29 January 2011, 23:23.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google