If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Azi am incercat sa ma trezesc dar aveam capul prea greu pentru ca am fost in club la targoviste si sa lasat cu muuulta bere si pe urma m am dus la ski pe partia din predeal poate la urmatoare intalnire sper sa ne revedem daca nu intervine altceva.
P.S. Scuze Octav ca nu am raspuns la telefon dar nu l am avut cu mine abia acum pe seara l am "recuperat"...
Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Azi a fost o zi foarte frumoasa. Am putut ajunge si ceva mai devreme la intalnire si m-am bucurat si de o scurta plimbare prin Bucuresti.
Imi cer scuze pentru greselile de exprimare din posturile anterioare.O seara buna tuturor
Foarte frumoasa intalnirea, si intalnire si la zbor, a fost o intalnire foarte utila si foarte frumoasa, sper ca urmatoarea sa aveam aceeasi vreme, te iert C0nNeXxX pentru faptul ca nu miai raspuns la telefon, dar inteleg situatia in care ai fost
Invit toti loganisti membrii si simpatizanti la o intalnire mai speciala pe dealul Motainca ,la pista de zbor aeromodele.Duminica 13.02.2011,orele 10.30.Cu stima.
Acuma na fiecare cum sa invatat. Eu duminica la 12:00 iau pranzul cu toata familia... E singura zi cand dorm si eu mai mult si stam cu totii la masa. Ca am mai facut cate o exceptie asta e partea a 2-a...
Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Intalnire Logan Club Pucioasa duminica 13.02.2011,orele 11 ,va astept pe dealul Motaianca( fost poligon),iesirea Pucioasa,drumul spre Sinaia.Va astept la cateva demonstratii cu aeromodele,elicoptere si automodele radiocomandate oferite de Clubul de aeromodelism" Henri Coanda " Pucioasa.
Pentru cei care nu stiu sa ajuga va rog sunati pe nr meu:0720964352Nicu
Maine 13.02.2011 la ora 11:00 intalnire Logan Club Pucioasa, ne intalnim la 11:00 la sediu si daca este frumos mergem in coloana la pista de zbor(Motaianaca).Mai multe detalii pe pm sau pe messenger
Pe un frig de crapau pietrele, membrii cei mai pasionati ,dar si simpatizantii din Logan Club Pucioasa,ne-am intalnit impreuna cu elevii si profesorii de la Aeromodel Club " Henri Coanda " unde am asistat la cateva antrenamente si demonstratii cu aeromodele si automodele radiocomandate.
Eu am executat un zbor cu un aeromodel electric radiocomandat,fratele meu tot cu un avion,iar colegul meu Octav a venit cu o masinuta radiocomandata.
Am stat cam o ora ,am fost nevoiti sa plecam din cauza vantului si frigului.
Intalnirea comuna de azi intre cele doua cluburi a fost plina de succese.
Si acum pozele.
Ne revedem saptamana viitoare duminica 20.02.2011,orele 11.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment