If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Foarte frumoasa intalnirea de astazi, fiecare cu ce ii place sa se joace mai mult, eu cu masinuta radiocomandata.Sper sa repetam acest gen de intalniri dar atunci vremea sa fie mai blanda cu noi.In concluzie imi pare rau pentru cei care au lipsit, ai pierdut un spectacol frumos de avioane radiocomandata, sa nu uitam ca am fost si eu cu jucaria aia mica
Dupa ce zic astia de la meteo se pare ca va mai ninge cel putin o zi dar acum ramane de vazut cat de mult. Din partea mea poate sa nu mai ninga ca masina mea drifturi nu mai vede ca da planetara semne grave ca e pe duca Daca ar ninge doar la munte ar fi mai mult decat perfect :sky:
Eu nu mai vreau ninsoare, vreau sa vina primavara ca mi sa luatt sa ma imbract gros, sa fiu racit, sa fac partie, sa platesc o caruta de bani la gaze, vreau sa vina macar primavara daca nu se poate de acuma vara.
Daca consideri ca este in folosul tuturor poti pune orice forum, despre orice, ma rog fara unele, intelegeti tu la ce am refer, scuze pentru dublul post
Last edited by barbuoctav; 17 February 2011, 00:33.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment