Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca ajung si eu.Cine mai vine ,sa anunte aici sau pe tel.

Comment

• La cate absente am nici nu stiu daca sa va mai zic ca nu vin sau sa nu va mai zic... Hai sa va zic Deci yo nu pot sa va onorez cu prezenta pt. Ca sunt internat la Panduri O.R.L. Unde o sa fac luni o operatie de deviatie de sept... Sa aveti parte de vreme buna si sa va distrati... Numai bine!
      Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

• Imi pare rau sa aud asta, ce sa zic operatie usoara, si sper sa te faci bine cat mai bine si in cel mai scurt timp posibil, ai timp sa recuperezi absentele, acuma este una motivata cu ca cele de dinainte, o zi buna

Comment

• Insanatosire grabnica si tu care esti unul din membrii fondari ai LCPucioasa ,nu ai fost absent ,ci ai fost motivat de fiecare data.
          Sa te faci bine ,ca ne este dor de tine,bafta si de la mine.

Comment

• A fost o gluma (acuma este una motivata cu ca cele de dinainte) sper sa nu se supere nimeni

Comment

• Am inteles Octav...oricum il aduceam si fara sa-mi spui>:P ) te mai vad si eu la fata ) ;;)
              Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Maine intalnire LCPucioasa

Comment

• Bafta baieti la intalnire.

Comment

• O intalnire scurta deoarece a trebuit sa plec la Bucuresti, si ma lasat si telefonu, am reusit sa fac totusi o poza pentru a dovedi ca ne-am intalnit
                    Attached Files

Comment

• multi absenti,sper cu inceputul verii,sa fim mai multi...

Comment

• cam putina lume pentru o zi asa frumoasa
                        sigpic

Comment

• pai tu de ce nu ai venit,ca ne-ai promis de peste 7 luni ca vii...

Comment

• Maine intalnire LCPucioasa la sediu, va astept la 11:00, daca e frumos si sunt amatori poate frigem si ceva

Comment

• Si eu vin la intalnire maine,poate te frigem pe tine,ca esti dolofan...

Comment

• Cine vorbea, hai sa nu sarim calu, ca ne suparam

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google