Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si acuma filmuletele de pe YouTube...

Va asteptam la intalnirile logan Club Pucioasa,in fiecare duminica ora 18,pe perioada de vara.Clubul Copiilor Pucioasa-Dambovita.Relatii la tel.0720964352

Va asteptam sa participati la intalnirile Logan Club Pucioasa-pentru toti loganistii si simpatiantii.

Logan Club Pucioasa-va asteapta sa va inscrieti in asociatia sportiva,relatii in fiecare duminica ora 18,sau la tel.0720-964352, ...

Comment

• Frumoase filmuletele nicule,bravo felicitari!
      SRF TARGOVISTE

Comment

• Multumesc Radule.

Comment

• Frumoase pozele si filmulete in acelasi timp felicitari fotografului oficial LCPucioasa, aviatorul76 Nicule gramada cere varf!!!!!
          Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Pai si fotografu nr. 2 cine e ma ca vad ca erai in poza sau l ai bagat pe timer?
            Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

• Tu domnu Connexx ai cam neglijat actiunile clubului,mai vino pe la intalniri.
              Te asteptam Duminica ora 18.

Comment

• fotografu nr 2 a fost sor'mea)
                Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Asa deci ea este surioara ta si daca i mi aduc yo bine aminte prietena lui Octav si mai nou si fotograf secund...Multifunctionala tare! I mi plac fetele multifunctionale!
                  O sa incerc sa ajung si yo Duminica.
                  Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

• Multumesc pentru aprecierea prietenei mele, si sper sa ajungi si tu duminica, Connexx, la intalnire, la ora 18:00 la Clubul Copiilor Pucioasa

Comment

• Mega petrecere 1 an de la infiintarea L.C.Pucioasa

Duminica vom petrece cu muzica si voie buna,sarbatorim 1 an de la infiintare.
                      Va astept la ora 18 ,la club.

Comment

• La multi ani LCPucioasa!!!

Comment

• Azi am sarbatorit un an de la infiitarea L.C.Pucioasa

Azi am sarbatorit 1 an de la infiintarea Logan Club Pucioasa,tin sa transmit multa sanatate si fericire moderatorilor care au putut sa ne suporte,cu rele cu bune,dar si colegilor mei ,prietenilor si amicilor,fanilor si simpatizantilor Opel si Vw.

Tuturor succes si bafta la drum.

Pozele.
                          Attached Files

Comment

• La multi ani logan club pucioasa si la cat mai multe intalniri!
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Multumim mult si va asteptam pe la noi.

Comment

• La multi ani LCPucioasa, misto pozele de astazi, suntem niste nebuni cu diploma, vrem si filmuletele, in special cel cu botezu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google