Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Userul paul_bby posibil sa fie Mihai Paul, membru Logan CLub Pucioasa, maine o sa confirm exact ce si cum.

Comment

• nu am lansat atacuri la persoana, ci am vrut doar ca din ironiile mele sa se inteleaga ca ma simt jenat de conflictul asta de 2 lei si in care involuntar sunt inclus. imi prezin scuzele daca este cazul desi nu consider. stima!

Comment

• Cu stima va intreb se poate participa la adunarile voastre si cu batrana Dacie 1310,sau doar cu loganuri?Sper sa nu va incurc.
        Am inteles ca va intalniti duminica la pranz,as veni si eu daca nu sunt plecat.
        Toate cele bune.

Comment

• Teoretic se poate, nu esti singurul din club care n.are logan, ia legatura cu organizatorul, barbuoctav!
          sigpic

Comment

• Normal ca se poate... E si CatalinACM care a avut dacie 1310 parca inainte si te poate ajuta cu cateva ponturi daca vrei am mai vazut si yo cate una alta pe la tata
            Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

• Pana la urma unde se tin intalnirile?
              sigpic

Comment

• Unde va intalniti ?
                Am vazut pe forum ceva cu un parc de avioane.
                Este cumva acolo sus la fosta Casa Pionierilor?

Comment

• Pai ultima intalnire sa tinut in parcarea de la Minimax si urmatoarea s ar putea sa se tina la clubul copiilor unde ziceai tu la casa pionerilor orele 11:00 - 13:00 din cate stiu yo ca sa se rezolve disputele de mai acu 1-2 pagini la care s ar putea sa nu ajung din pacate pt. ca ma duc Drift
                  P.S. Nu esti socru sau ceva de genu al lui Aviatoru' alias Nicu?

Comment

• La 34 ani nu prea are cum sa-i fie...
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Duminica ne vedem la orele 11-12 la Clubul Copiilor..pentru a discuta ora de intalnire pe timp de iarna. Aviatorul76 (Nicu) ne-a contactat pe mine, Dan Dutulescu si organizatorul nostru Barbu Octav, pentru a ne intalnii cu el la sediu sa rezolvam disputele. Am fost ieri seara am discutat (nu foarte mare lucru) si n-am ajuns la nici o conventie! Ne vedem duminica ora 11-12 pentru a discuta CLAR si RASPICAT ora de intalnire...preferabil cat mai multi membri. Eu tot pentru intalnirea de seara sunt.
                      P.S. Duminica la sediu nu va fi o intalnire oficiala LCP ci doar pt a rezolva aceasta disputa....Intalnirea oficiala se va tine in parcarea de la MiniMax incepand cu orele 16:00. Pentru mai multe detalii contactati organizatorul Barbu Octav. 0730 112 566
                      O seara cat mai placuta!

Catalin2007 sa nu-ti faci planuri pentru ziua de duminica 23.10.2011 te asteptam in parcare la MiniMax orele 16:00 la intalnire! Abia astept sa vedem stramosul Loganului!!! Sper sa nu ne dezamagesti si sa nu apari!
                      Last edited by balasa-andrei; 19 October 2011, 20:27. Reason: Automerged Doublepost
                      Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Eu zic ca acest element perturbant (aviatorul) nu are ce cauta intr-o comunitate formata din prieteni. Salut faptul ca in sfarsit veti lua o decizie fara a fi influentati de el. Macar voi putea trece si eu pe la intalnirea voastra, cu placere
                        _

sigpic

Comment

• Fac tot posibilul sa apar,sper sa nu avem treaba pe la firma.Stiti si voi cum este sa lucrezi la patron,serviciul si familia pe primul loc.
                          Oricum eu nu pot sa votez ora de intalnire,cand o sa am logan am so fac,asta daca ma voi tine de intalniri.
                          Si nu sunt nici un socru la nimeni,am docamdata o varsta mica pentru a fii socru si nu cunosc pe nici un Nicu,nici pe voi,cand o sa vin pe acolo ,o sa ne cunoastem.
                          Cu stima.

Comment

• Dsign esti binevenit la intalnirile Logan Club Pucioasa, in legatura cu Duminica intalnirea este de la ora 16:00 in parcare la Minimax, la 11:00 o sa mergem la sediul Clubului Copiilor Pucioasa pentru a rezolva divergentele cu Nicu.Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie 24/24 0730 112 566, o seara buna.

Comment

• Hai pe buneeee!!! Nu vreti sa vedeti si voi drift in adevaratul sens al cuvantului? Intrati si voi pe "pentrutunat" (sper sa nu se considere reclama) sa vedeti ce se pregateste... Chiar nu vreau sa l ratez pe <Dsign> si masina lui. Desi cred ca dsign nu o sa rateze evenimetul si o sa fie prezent acolo
                              De fapt ce mai e de vorbit in legatura cu intalnirile?

Comment

• Dizain este inscris deja la Expo, va astept acolo.

Care da o cafea duminica, la 16.00? Sau un ceai fierbinte?
                                _

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google