Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnirea de astazi a fost cam friguroasa dar ne-am incalzit cu un jar marca Logan Club Pucioasa, am avut si pofta si voie buna si a fost chiar o atmosfera relaxata, data viitoare sper sa avem si zapada, si cu colegii care au lipsit astazi lipsa din diferite motive.
    Attached Files
    Last edited by barbuoctav; 20 November 2011, 21:42.

Comment

• Frumoasa intalnirea baieti! SA va fie de bine)
      Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Multumim
        Duminica viitoare intalnire, de abia astept

Comment

• Me2...!!!!
          Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Maine va intalniti colegilore si la ce ora 13,sau mai devreme!
            SRF TARGOVISTE

Comment

• De la 11:30-12:00, esti binevenit si tu cat si ceilalti baieti din LC Targociste.Sper sa ne faceti o vizita sau sa va facem o vizita cat mai curand.Sa bem un pahar de ceva asa ca de sfarsit de an.Poate cand veniti la noi o punem si de un jar ca avem unde, vorbesc eu cu Aviatorul76 ca este baiat bun, s-a cumintit va promit eu.Va asteptam cu drag

Comment

• Hai cu pozele

Comment

• Si eu vreau sa le postez dar inca nu le-am primit de la Aviatorul76 ca nu este acasa, cum le iau le-am si postat

Comment

• Am inteles sefu)

Comment

• Nu sunt seful nimanui, si in nici un caz nu sunt sef pe acest forum.Sefii sunt cei care l-au creat, cei care au grija de el, de buna comunicare intre useri, de a lua decizii, si de a sanctiona pe cei care nu respecta Regulamentul.Fara regulament ar fi haos pe forum si nimanui nu cred ca i-ar placea acest lucru.Eu doar ma ocup de sectiunea Logan Club Pucioasa, atat doar.
                      Inca astept ca userul Aviatorul76 sa intra ca sa imi dea pozele sa le pot posta.Promit ca pana la 23:59 sa fie pe forum

Comment

• Offf mama...bine "sclavul meu personal"...ca sa nu se inteleaga gresit..era doar un alint la adresa ta...nu a zis nimeni ca esti sef aici ..)
                        Si totusi e corect ce ai scris...)

Comment

• Hai ca o dam in off, gata.Asteapta sa postez pozele.
                          Au sosit si pozele.............
                          Attached Files
                          Last edited by barbuoctav; 27 November 2011, 23:39.

Comment

• Regret nu am mai putut ajunge dupa intalnirea de la 11 am fost la unchef si acum am ajuns acasa,dar promit ca voi da o fuga si pe la voi cat de curand!
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Va asteptam cu mare drag, te asteptam cu mare drag.Poate daca ne strangem mai multi si vorbim mai din timp o punem si de un jar ceva

Comment

• Originally posted by barbuoctav View Post
                                Nu sunt seful nimanui, si in nici un caz nu sunt sef pe acest forum.Sefii sunt cei care l-au creat, cei care au grija de el, de buna comunicare intre useri, de a lua decizii, si de a sanctiona pe cei care nu respecta Regulamentul.Fara regulament ar fi haos pe forum si nimanui nu cred ca i-ar placea acest lucru.Eu doar ma ocup de sectiunea Logan Club Pucioasa, atat doar.
                                Inca astept ca userul Aviatorul76 sa intra ca sa imi dea pozele sa le pot posta.Promit ca pana la 23:59 sa fie pe forum
                                "aviatorul" ramane cu BAN, in continuare. Punct!
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google