Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dar de unde il cunosti pe aviatorul? Sper sa ne onorezi cu prezenta...sa te cunoastem si noi!
    Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Am vazut poze cu el,pe forum si eu am invatat la Grupul Scolar de langa Clubul de avioane si l-am vazut pe acolo pe la concursurile de avioane.

Nu avem voie sa vb de el pe aici?
      E interzis?

Comment

• Nu a zis nimeni ca nu este voie sa vorbim de el, dar era si colegu curios de unde il cunosti pe Nicu.Sper ca vineri sa ne onorezi cu prezenta.

Comment

• stima...

Am crezut ca daca este banat ,nu avem voie sa vorbim de el.
          Sper sa ajung,sa nu ma tina mai mult pe la servici.
          Ca acuma tot in constructii lucrez,acum cateva zile am avut o lucrare pe la clubul de avioane din Pucioasa.
          Atasez o poza cu mine de la munca,facuta la Pucioasa.
          Attached Files

Comment

• sunt cel in rosu ...
            scuze de dubla postare...

Comment

• hehehe, mustacioara lui...
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Aha, sper sa te vedem live la intalniri, sa nu ne mai minti ca vi si sa nu apari.

Comment

• Ce mustacioara ai mai Cataline
                  Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• maine aveti intalnire pe undeva ? ca o sa fiu prin zona pe la miezul zilei, este cineva liber si are timp de o cafeluta? numai bine

Comment

• In timpul zilei sunt cu treburi prin zona, da-mi un telefon si daca sunt liber ne vedem cu cea mai mare placere.Numarul meu de telefon este 0730 112 566, o seara cat mai buna.

Comment

• eu nu pot sa vin ca lucrez
                        ne vedem dupa sarbatori
                        la multi ani tuturor loganistilor

la multi ani tuturor multa sanatate
                        (si la multi bani)
                        Last edited by maat; 30 December 2011, 11:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu nu pot ajunge am terminat munca azi la ora 16,sunt frant de oboseala.Sper sa ne intalnim intr-o zi,salutari la toata lumea.
                          Astept pozele de la voi.

P.S. Tipul cu id MAAT cine esti,asa se face cand se intra pe acesta pagina, se fac prezentarile.Vroiam sa vin cu cortu ,dar am vazut ca nu vii si am renuntat.

Nu vrei sa ne cunoastem?
                          Poate data viitoare,bafta.

La multi ani pe 2012 !

Comment

• Intalnirea de astazi a fost super, imi pare rau ca nu au fost prezenti toti membrii dar am inteles.Am avut si doua reprezentante feminine, adica prietena mea si a lui Connex.Le multumim pe aceasta cale ca au venit si ne-am suportat si, ca ne sustin in acest hobby al nostru.Sper sa nu se supere nimeni pe mine dar calitatea pozelor este cam joasa dar, sper sa se inteleaga ceea ce trebuie.
                            Le urez tuturor un An Nou Fericit si cat mai bun si, bani pentru "amantele" noastre
                            Attached Files

Comment

• Marfa intalnirea baieti! sper ca v-ati simtit bine!!! v-am pupat..ne vedem la urmatoarea!

Comment

• Duminica intalnire la ora 11:00, de abia astept

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google