If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frumoasa intalnirea de astazi, cam frig afara si putina lume dar se intelege de ce au lipsit ceilalti.Tot aviatorul76 face pozele si apoi mi le da mie si eu le postez.Cum adica sa aiba si alt cont ca stiam ca nu se poate, ma rog o sa ma documentez si o sa iti spun daca are sau nu alt cont.Astept pozele si diseara le postez, promit.
Imi cer mii de scuze ca postez pozele la aceasta ora tarzie dar acuma am ajuns acasa, sper sa nu va suparati pe mine, data viitoare promit sa le postez mai devreme, chiar dupa intalnire.Pozele..............
Frumoase poze,dar nu ati fost toti,serviciul asta ne omoara.
Eu cand am zis de ce nu mai posteaza aviatorul 76 nu m-am referit daca are alt cont ,nu am stiut ,pana nu m-am uitat ,am vazut ca este banat.
Cand ii da drumu sa posteze,ca mai schimbam si eu o vorba cu el pe aici.
Bune poze! Catalin cand ai de gand sa treci pe la intalniri? ca ne minti de ceva timp...
Imi pare rau ca n-am ajuns duminica, dar am avut masina in service pana sambata noapte, cand au expirat si numerle, dar duminica ne vedem cu siguranta! :> poate facem un gratar, ce spuneti?
Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.
...a venit zapada ...duminica e nebunie la pachet + frana de mana ) abea astept intalnirea ...imi pare rau ca n-am ajuns la intalnirea de duminica...sper ca m-ati inteles ....ne vedem duminica
:*:*:*
Asa Cataline ) striga JOS BASESCU ))
Last edited by Dragos SAN; 25 January 2012, 12:10.
Reason: Automerged Doublepost
Duminica se anunta ceva frumos, drifturi nebuneli, poate o punem si de un gratar, luati-va bani pentru orice eventualitate.Duminca la 11:00 ne vedem sus, Dragos San poate vin si prietenii tai.O zi buna si spor la facut partie si curatat masina
Va rog frumos fara partide politice si alte chestii legate de politica, ca ne suparam.Va multumesc de intelegere.
Maine intalnire la 11:00, poate facem si un jar
Last edited by barbuoctav; 28 January 2012, 21:31.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment