Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ooo ce vreme urata,cine e tipul ala dezbracat ?
    afara era cald?

super intalnirea voastra,restul unde erati?

Comment

• !!!!!!!!!!!!!!!!

io cred ca era vreun fan anflacarat de la logan club Pucioasa sau vreun nebun scapat de la patrana!

tu ce zici mai cataline
      Last edited by alisandrion; 5 February 2012, 20:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• multumim pentru poze aviatorule

Comment

• Scuze ma bag si eu in vorba, pe tip il cheama mircea zis si alis si are loganul albastru marin db-98-ala,colegul vostru de la logan club pucioasa!
          SRF TARGOVISTE

Comment

• Nu il cunosc personal,eu sunt plecat in Spania la munca,
            apoi eu cunosc doar cateva persoane din LCP,nu am participat oficial la nici o intalnire.

In viitorul apropiat sper sa ajung si eu pe la astfel de intalniri,serviciul imi ocupa tot timpul.

Vad ca va distrati,tineti-o tot asa.

Bafta la toti.

Comment

• e fain si cald in spania? ai zburat pana acolo?

Multiple login detected from aviatorul76.
              Other recognized logins for this user are:
              1. catalin2007

User catalin2007 has been banned permanently
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Colegul este un membru Logan Club Pucioasa, si il cheama Mircea, un om de nota 2000, la fel si baiatul lui, tin sa ii salut pe aceasta cale.
                Duminica la 11:00 intalnire Logan Club Pucioasa, sper ca vreamea sa fie mai blanda.O saptamana cat mai buna.

NU POT SA CRED, PE BUNE.URAT FOARTE URAT
                Scuze de dublu-post dar sunt surprins
                Last edited by barbuoctav; 6 February 2012, 23:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• userul catalin2007 si userul aviatorul76 au fost detectati de Detector de Clone ca si clone iar Detector de Clone nu greseste niciodata.
                  cateva idei de gandit:
                  - desi nu a fost la nici o intalnire, il cunosc mai multe persoane dar nu-l stie nimeni. a pus chiar si o poza
                  - se intereseaza parca prea mult de userul aviatorul76
                  - desi munca ii ocupa tot timpul si nu are timp de intalnirile de duminica(doar e zi lucratoare), are timp sa stea pe forum si sa puna intrebari cu o ora inainte de intalnire aici
                  - si totusi e posibil sa nu fie clona deoarece posturile lui sunt coerente.

nici un stres, in caz ca am gresit, ridic banul si imi cer personal scuze pentru neintelegere.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Am inteles "crististreulea" , chiar o sa ma interez de acest catalin 2007, din poza parea un muncitor in constructii.Chiar o sa ma duc sa vorbesc maine si cu aviatorul76.Multumesc, o seara buna.

Comment

• ups....o venit ala mic si negru de respira greu......nu umblati cu ciaoce.....ca micutul e vigilent nevoie mare ...
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Si IP-ul? Sigur e de Spania? Ia intrebati-l, in ce zona lucreaza?
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• e de Spania , localitatea Pucioasa jud Dambovita )
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu pot sa cred, ce nesimtire, am ramas fara cuvinte pur si simplu.Rusine

Comment

• Nu umblati cu cioara vopsita, ceilalti, ca o sa va treziti ca nu vi se mai incarca forumul! Fara resentimente.
                              Am zis!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                                userul catalin2007 si userul aviatorul76 au fost detectati de Detector de Clone ca si clone iar Detector de Clone nu greseste niciodata.
                                cateva idei de gandit:
                                - desi nu a fost la nici o intalnire, il cunosc mai multe persoane dar nu-l stie nimeni. a pus chiar si o poza
                                - se intereseaza parca prea mult de userul aviatorul76
                                - desi munca ii ocupa tot timpul si nu are timp de intalnirile de duminica(doar e zi lucratoare), are timp sa stea pe forum si sa puna intrebari cu o ora inainte de intalnire aici
                                - si totusi e posibil sa nu fie clona deoarece posturile lui sunt coerente.

nici un stres, in caz ca am gresit, ridic banul si imi cer personal scuze pentru neintelegere.
                                in 3 pagini doar 1 post a fost scris 100% corect!

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                                e de Spania , localitatea Pucioasa jud Dambovita )
                                tu sigur nu ai harta pe care o are el
                                Last edited by nicu_rcn; 7 February 2012, 00:33. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google