Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu credeam ca este in stare de asa ceva, rusine, eu ma rugam de "crististreulea" sa il debaneze si el umbla cu chestii de genu.Urat, foarte urat.
    Imi pare in numele Logan Club Pucioasa pentru cele intamplate, sper sa fie pentru ultima data, si promit ca sa am o discutie cu cel care a facut aceste fapte de nesimtire crunta.

Comment

• si ar mai fi cateva neconcordante cum ar fi:
      - catalin2007: Adresa Host Name **** Home-83-7.pucioasa.optinet.ro cand s-a pus acest post #1190, deci e frig si ninge in "spania".
      - miraculos, langa acelasi host name **** apare si "aviatorul76 ****", probabil si el tot prin "spania".
      sa presupunem ca sc optinet srl targoviste a atribuit acelasi host name la amandoi useri, se mai intampla. doar ca Detector de Clone a tinut cont de acest lucru si nu a raportat clona dupa host name, acesta fiind doar inca o dovada.

dupa cum spuneam, Detector de Clone chiar nu minte si mai mult decat atat, nu da gres! deci atentie!
      Last edited by crististreulea; 7 February 2012, 00:48.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• nu prea apreciez eu foarte bine ani unei persoane, dar sigur nici unul din cei doi nu are 34 de ani (asa cum scrie la varsta de la profilul lui catalin)
        ps: eu ma refer la poza asta, pe care si.a pus.o insusi catalin!
        sigpic

Comment

• Imi cer inca odata mii de scuze in numele Logan Club Pucioasa si a membriilor sai pentru cele intamplate, sper ca pe viitor sa nu se mai repete.Cu cel in cauza o sa am o discutie cat de curand, iar Duminca la intalnire o sa avem cu totii o vorba cu el.Multumesc tuturor pentru descoperirea facuta.O saptamana cat mai buna.

Comment

• Se vede bunul simt al omului! Uite Octav si tu vroiai sa-i dea drumul inapoi pe forum, cand de fapt el nu avea nevoie, ca avea alt cont. Om la varsta lui.
            P.S. Eu ti-am zis ca e ceva ciudat la acest Catalin2007
            Ne vedem duminica, sau diseara la mine )
            Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Era ciudat pentru faptul ca tot timpul era interesat de intalniri dar nici macar la una nu a venit, sau ma rog a venit da sub alta denumire (daca ma intelegi unde bat).Asta e, obrazul gros.
              Duminica intalnire la ora 11:00, atat.

Comment

• Am stat o luna asta-vara si am avut ocazia sa ma tot plimb prin oras.
                Locatii de intalnire n'ar fi prea multe, dar daca s'ar vrea, s'ar gasi sigur, mai ales ca ei sunt putini, deci locurile de parcare n'ar reprezenta o problema.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Oras mic, parcari pline de zapada, nici vorba de curatenie.
                  Niki B cand ai fost in Pucioasa de ce nu ai dat si tu un semn ceva, ne intalneam si noi face 2 face.
                  Last edited by crististreulea; 9 February 2012, 17:29.

Comment

• Sa mai dea caldura si ne intalnim la vechiul minimax...n-ar fi prima data
                    Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Originally posted by barbuoctav View Post
                      Niki B cand ai fost in Pucioasa de ce nu ai dat si tu un semn ceva, ne intalneam si noi face 2 face.
                      In timpul saptamanii nu aveam acces la internet si eram si foarte ocupat, iar in week'end'uri plecam din oras.

O singura data, am urcat pana la Muzeul Aviatic, si ca o coincidenta "aviatorul" era in zona. Voiam sa vorbesc cu el, dar cand l'am vazut cum vorbea cu un om de pe'acolo (nu stiu ce era, ingrijitor, habar n'am), pur si simplu *****.
                      Last edited by crististreulea; 9 February 2012, 17:31.
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Aha am inteles, daca mai treci prin Pucioasa iti las numarul meu de telefon 0730112566, si ne auzim la un cico ceva.

Comment

• Dragi colegi,scuze ,dar daca aveti placerea va asteptam noi duminica,la noi la intalnire la statia mol targoviste la ora11!o,saptamana placuta!
                          SRF TARGOVISTE

Comment

• Gata va rog frumos pe toti ca o dam in off si nu este ok.
                            Logan Club Pucioasa se intalneste ca de obicei, Duminica la 11:00.Multumim Savoiu dar te asteptam noi pe tine la Pucioasa, ca ne cand tot zici ca vii si nu ai aparut.
                            Last edited by barbuoctav; 9 February 2012, 22:18. Reason: greseala de scriere

Comment

• Ma cheama savoiu nu savoi!
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• Am corectata greseala, mii de scuze, dau un miel, duminica la 11:00 intalnire, sper sa fie vremea mai blanda

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google