Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stiu ca se poate si virtual, dar eu ma refeream ca te vrem live langa noi, sa iti admiram masina, noua tapiterie

Comment

• Si eu ma bag la C.S. va nenorocesc >
      Dar gratarul cine-l face? ca dupa C.S. merge o fripturica
      Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• nea Nicu se ocupa de gratar ca el este gazda...

Comment

• Originally posted by barbuoctav View Post
          Stiu ca se poate si virtual, dar eu ma refeream ca te vrem live langa noi, sa iti admiram masina, noua tapiterie
          nu se stie niciodata cand pot aparea in peisaj.
          astept pentru duminica o adresa sau un ip unde sa intru`n hora cu voi.

Comment

• va dau eu :

Clubul de Aeromodele Pucioasa
            str.C.Olanescu nr.9
            Cand ajungeti in centrul orasului va opriti in fata la restaurant Viena si va veni cineva sa va indrume spre club.

O seara buna.
            Am fugit la somn,maine am scoala.

Comment

• Ajung și eu duminică văd că se încinge atmosfera, cred că e nevoie și de galerie mai ales că se extinde C.S. și avem jucători noi!!!

Comment

• Bai ne trebuie si gratar ) ca eu nu mai mananc pana duminica)
                Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• sper sa tina timpul cu noi si sa ne trezim din beutura,nu este asa domnu octav?

Comment

• Aveti dreptate, si tu Cosmin ai si restul, ca dupa un CS merge o friptura si un mic.Eu sunt pentru gratar.Ne vedem Duminica la 11:00, sa fiti cu minte nu cuminti

Comment

• Dar la Dota nu se baga nimeni? Nu de alta dar de la shooter_e ma ia durerea de cap; ca altfel v as lua "premiile"... Cred ca o sa ajung si yo Duminica dar nu bag mana-n foc.
                      Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

• Si noi speram sa ajungi ca ai cam lipsit in ultima vreme

Comment

• Te fac eu un DOTA connexxx :> ) doar daca vi

Comment

• baieti dar un nfs run ??????
                            ///stiti?
                            sau ba?

Comment

• Stim de toate (cel putin yo) dar calculatoarele nu stiu daca stiu pana la nivelul ala...
                              Andrei trebuie sa bati macar calculatoru de easy ca sa pot macar sa fac 3 iteme inainte sa se termine meciu
                              Octav sti ca la mine e mai greu cu somnu mai ales ala de duminica... Cat am putut am venit.
                              Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

• Iaaaaaaa crezi tu connnexxx? te fac!
                                @maat si eu stiu si multi tineri stim dar vba lu connexxx, n-avem noi pc-uri de nfs the run) macar de un undergorund 1 ) si tot ar fi ceva :>

Vreme buna, un "magarus", frumoasa intalnire...hai cu pozele
                                Last edited by balasa-andrei; 11 March 2012, 15:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google