Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by adimacker View Post
    s-a tinut intalnirea..ma mir ca nu a postat mineni inca poze ceva...
    adi, da si mie id u!!!

Comment

• cea mai tare intalnire de pana acuma, imi pare rau ca nu am putu veni cu masina mea deoarece am o mica problema, sper ca duminica viitoare sa ne intalnim in acelasi grup mare si membrii noi
      asteptam pozele

Comment

• gata, hai la nani cu toti ca maine e luni si o sa fiti obositi la scarbici
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Intalnire Logan Club Pucioasa Dambovita 10.10.2010

Azi ne-am adunat 18 loganisti din imprejurimi,Pucioasa,Fieni,Varfuri,Targoviste

Totul a fost perfect,dupa ce am facut poze si am discutat despre masini ,am mers in coloana ,facand parada prin orasul Pucioasa.
          A fost super ,in curand poze.
          Organizator de Intalniri - Nicu

Azi am pus releu pe avarie pe mansarier asa cum am vazut la cristi pe tutoriale,imi place si se vede frumos,mi-a montat-o Cosmin .

Despre intalnirea de azi,ne-a lipsit MCV lui Octav ,il asteptam sa revina in curand ,au inceput sa predomine loganurile de culoare rosie,am avut si un logan Ph 2 printre noi.Astept si alti colegi care au fost azi sa iti spuna parerea si punctul de vedere la ce sa intamplat azi.
          Toti ne von recunoaste dupa stikarele pe care vi le-am montat personal pe masini cu Logan Club Pucioasa.
          Pe curand.

Monteaza cineva aer conditionat pe logan din 2005 .
          Last edited by crististreulea; 11 October 2010, 12:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Extras din regulament :

"2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
            - scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
            - spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
            - nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
            - un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
            - orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
            - numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
            - scrierea cu diacritice este optionala;
            - scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
            ÃŽn general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
            Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii."

Va rog sa va conformati, fara discutii pe tema asta.
            Cine nu o face, va fi sanctionat.

PS: am stat sa citesc ceva de pe aici, si mi-ai frant ochii. Adimaker: profesor de romana? Hai las-o

Comment

• Intradevar frumoasa intalnirea din 10.10.2010 Felicitari organizatorului si la cati mai multi membrii!
              Ex Logan kissfm ,Renault Symbol Thalia 1.2 16 v

Comment

• Va rog nu mai folositi pagina asta pentru reclama ,aveti si alte posibilitati in alta parte.
                Last edited by Cezar; 11 October 2010, 12:42.

Comment

• super pozele pacat ca am venit pe la sfarsit oricum ne vedem duminica
                  sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Cine are filmuletul sa il posteze mai repede
                    Ex Logan kissfm ,Renault Symbol Thalia 1.2 16 v

Comment

• exista si un filmuletz punet il va rog
                      sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Hopa! Se misca repde treburile p'aici in lipsa mea.
                        Sper sa pot veni duminica asta ca deja nu mai cunosc o gramada...

P.s. ati vazut loganul decapotabil?http://www.*******.ro/masini-tunate-...wsletter_17365
                        Last edited by C0nNeXxX; 12 October 2010, 01:17. Reason: Automerged Doublepost
                        Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

• Imi cer scuze pentru neintelegerile avute cu unii colegi,sper ca si ceilalti sa inteleaga graba in a scrie ceva ,unde sa mancat cuvinte iar prescurtarile nu le vad rostul si am sa incerc sa nu ma mai grabesc.

Cu stima pentru toti moderatorii siteului.
                          Profesor Nicu Diaconescu

Duminica 17.10.2010 ,orele 11 fix,intalnire Logan Club Pucioasa - Dambovita.

Astept toti membrii si simpatizatii sa vina la intalnirea noastra.

Cu deosebit respect !
                          Profesor Nicu Diaconescu
                          0720-964352

Salutare,stie careva din voi daca merg montate pe logan din 2005 oglinzi electrice si cu ce as putea acoperii gaurile din fetele de usii.Astept si raspunsuri private.
                          Multumesc.
                          Last edited by aviatorul76; 12 October 2010, 18:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cred ca ar trebui sa puna cineva ordine pe acest thread...atat in scris cat si in fotografiile postate. Numiti pe cineva special pentru asta si totul va fi ok. Asta presupune liber la a modifica orice in post-uri. Gata cu cearta ca...e aiurea.
                            sigpic

Comment

• Nu trebuie numit nimeni pentru aceasta treaba , aveti organizator care trebuie sa faca aceste lucruri .Are puterea sa o faca si avem increderea ca o va face bine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google