Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Care entuziasm? S-a cam dus pe apa Sambetei! Au mai ramas cam 3-4 si eventual cei care s-au dus si au platit cotizatia la infiintarea clubului.

    Comment


    • Nu este frumos sa se scrie asa ceva mai ales ca persoana de care este vorba nu este prezenta deoarece este banata.Nu este civilizat si se pare ca exista lipsa de respect pentru anumite persoane.
      Last edited by barbuoctav; 14 November 2010, 20:30.

      Comment


      • Nasol, pentru ca astfel de actiuni (intalniri) sunt utile celor ce vor sa invete...
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

        sigpic

        Comment


        • Originally posted by barbuoctav View Post
          Nu este frumos sa se scrie asa ceva mai ales ca persoana de care este vorba nu este prezenta deoarece este banata.Nu este civilizat si se pare ca exista lipsa de respect pentru anumite persoane.
          Tu traiesti in alte lumi paralele...

          Comment


          • Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu.

            Comment


            • Am urmatorul mesaj pentru aviatorul si pentru sustinatorii sai:

              1. As prefera sa nu mai bombardati mesageria privata, e mail-ul sau sa dati telefoane pentru lucruri de nimic.

              2. Credeam ca avem de-a face cu oameni maturi, care pot accepta consecintele faptelor lor. Se pare ca eu si cei care mai citesc pe acest forum ne-am inselat.

              3. Am afirmat mai sus, intr-un alt post, ca apreciez efortul depus de aviator pentru infiintarea clubului, dar, din pacate, actiunile sale sunt cele care i-au adus interzicerea pe forum. Nimeni, in afara de comportamentul sau nu au contribuit la banare.

              4. Infiintarea LoganClub Pucioasa s-a dovedit a fi, pana la urma, o afacere si nu o pornire datorata "spiritului" de loganist. Am participat la o intalnire si din cele discutate acolo si pentru mine, precum si pentru altii, asta a dat de inteles.

              5. Din ceea ce am postat pe forum nu cred ca reiese ca am adus vre-o jignire aviatorului sau altei persoane. Cel putin eu asa cred. Daca nu este asa, va rog sa ma contraziceti.

              6. Am facut afirmatia ca au ramas cei care au platit cotizatia la club. Aviatorul a spus ca a infiintat Asociatia sportiva Logan Club Pucioasa, la care el este presedinte. La infiintarea asociatiei celor care au dorit sa faca parte din asociatie li s-a cerut o cotizatie anuala (lucru perfect normal si legal). Care este problema? De ce sunteti atat de deranjati de aceste lucruri? Nu era sloganul vostru "Ne dam egal, ne dam legal"? Celor care au platit cotizatia la club nu le-a bagat nimeni mana in buzunar, au acceptat de buna voie.

              7. Si, intr-adevar, Octav, cred ca traiesti intr-o lume paralela (imi cer scuze ca iti spun acest lucru). Iti cam place sa citesti printre randuri. Faptul ca Nicu a fost interzis pe forum nu este un capat de lume. Este cumva un "guru" al vostru? Chiar nu puteti sa va organizati si sa va descurcati fara el?

              8. Nu mai masacrati limba romana. Mai sunt si tineri care citesc forumul si ar cam trebui sa dam exemlu, sa demonstram ca nu am trecut prin scoala precum gâsca prin apa si sa scriem corect.
              Last edited by adi_77; 14 November 2010, 21:37.

              Comment


              • Astazi 14.11.2010 la orele 11:00 la clubul Copiilor din Pucioasa a avut loc o noua intalnire Logan Club Pucioasa, care a numarat 11 loganuri, 10 berline si un mcv.Atmosfera a fost foarte placuta, vremea a tinut cu noi, iar membrii participanti au fost foarte interesati de noile parteneriate ale Logan Club Pucioasa incheiate in ultima saptamana.Deoarece aviatorul76 a fost banat eu o sa pun de acum incolo poze de la intalniri, sper ca moderatorii sa nu se supere.
                Attached Files

                Comment


                • Vad ca va mentineti. 7 masini...jumatate din cati veneau.
                  sigpic

                  Comment


                  • Si de data aceasta am tras chiulul de la intalnire.Promit ca data viitoare sa ma prezint.Sa aveti o saptamana buna

                    Comment


                    • Originally posted by barbuoctav View Post
                      Nu este frumos sa se scrie asa ceva mai ales ca persoana de care este vorba nu este prezenta deoarece este banata.Nu este civilizat si se pare ca exista lipsa de respect pentru anumite persoane.

                      Mai prietene, cum sa nu traiesti in lume paralela, cand tu ai pretentia sa faci o chestie despre care nu te-ai documentat si astept sa pice de la sponsor totul...

                      In aceeasi ordine de idei, caut sponsor sa ma fac doctor, ca mi-ar placea sa-i tai ouale lui Boc!

                      Adi_77 are mare dreptate in postl sau de mai sus.

                      Persoana care nu este de fata ar face bine sa isi masoare si apoi sa-si indrepte comportamentul si gandirea. Un lider, un adevarat deschizator de drumuri trebuie sa dea un exemplu celor ce-l urmeaza. Ori un profesor care asasineaza limba lui materna nu este nici pe departe un lider, este chiar coada turmei.

                      Ce s-a gandit el, "sunt presedinte, sunt al mai mare si mai tare, ce sa mai, sunt Ceusescu, ma fac eu pilot si un fraier de langa mine il pun copilot" (stia el ca la raliuri iti trebuie copilot) "vine un sponsor mare, ne da totul mura in gura si ne facem noi vedete de Pucioasa"

                      Orientati-va spre alte sporturi, daca vreti celebritate, ca din raliuri nu se castiga mai nimic. Ca sa primiti sponsorizare, trebuie sa munciti adevarat, nu sa lipiti manere cromate pe loganuri obosite.


                      Cum spuneam mai sus, pacat de entuziasmul celor ce vor sa invete cate ceva la intalniri, ca au parte de acest lider...

                      Si ca sa va mai spun ceva ce poate ca stiati deja, celebrul flash-tuning pe care-l faceti cu 120 lei la intalniri este o minciuna gogonata. Va stricati masinile aiurea. Auzi, cica i-a pus limitare la 7000 ca sa traga mai bine si sa nu consume mai mult. Rad si curcile de cei care cred asa ceva.

                      Pentru a va modifica hartile de injectie mergeti la specialisti care lucreaza in timp real pe masina voastra, nu la cei care fac copy/paste dintr-un calculator in altul.



                      Pentru membrii LoganClub Pucioasa : acest forum este deschis, mare, si a acoperit pana acum cam toate problemele tehnice si toate imbunatatirile ce se pot face la aceste masini. Aviatorul vostru nu a inventat nimic. Doar voi trebuie sa cititi si sa luati de pe forumul acesta toate informatiile, GRATIS.
                      Sunt unii pe aici care pregatesc Logan cu motor VR6 de 2800cmc, unii care au pus motor de 2000cmc de Renault pe un alt Logan, au expus totul aici fara a avea pretentia la castiguri materiale. Un alt membru marcant a expus aici transformarea masinii sale intr-una de curse, cu poze si explicatii detaliate.

                      Nu trebuie sa existe un "presedinte" analfabet care sa va indoctrineze...
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

                      sigpic

                      Comment


                      • Domnilor nu este frumos sa vorbiti asa la adresa nimanui,baiatul asta (aviatorul ) nu va jignit din cate am vazut si a fost banat.
                        Pe voi nu va baneaza vorbiti urat la adresa altor persoane,mai ales ca nu sunt de fata,ar fi frumos ca fiecare din voi sa isi vada de treburile lor,cand ati facut cont pe forum logan ati acceptat regulamentul ,dar vad ca si voi il incalcati.


                        Nu trebuie sa existe un "presedinte" analfabet care sa va indoctrineze...
                        __________________

                        Este un forum dedicat userilor din Logan Club Pucioasa - Dambovita,nu al criticilor si al jignirilor,parerea mea.
                        Si ar trebui sa nu ne mai fie sterse mesajele,pentru ca sa vada si ceilalti useri ce cuvinte folosesc userii DSING ,WRC,ADI_77.
                        Doar unii trebuiesc banati si altii au voie sa critice.
                        Cred ca e timpul ca sa nu mai jigniti pe nimeni si sa ne vedem de masini.

                        Iar despre intalnirile la Pucioasa se vor tine in continuare,cu sau fara participarea voastra,stiu cei care sunt.Vine cine vrea sta cine poate,eu am participat decat la 2 intalniri pentru ca sunt nou in LCP.
                        Este o tara libera,este democratie dar va rog sa ne vedem de ale noastre.

                        Iar despre raliu,participare la o actiune in vreun campionat intern,noi cei din LCP nu ne intereseaza si nu vrem ajutor de la nimeni.Daca vom avea bani ne vom sprijini si vom participa fara ajutorul cuiva,pentru ca atunci cand ajuti pe cineva ,nu trebuie sa-i scoti ochii.
                        Nu vrem sa participam la nici un raliu,iar atunci cand o vom face nu avem nevoie de ajutorul nimanui,mai ales ca primim critici.
                        Nu sa nascut nimeni invatat,ai o viata inainte sa inveti.
                        Dar vad ca sunt numai destepti pe forumul asta.
                        Last edited by chess; 15 November 2010, 11:54. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • @chess, ma bucur ca aviatorul comunica din lumea de dincolo cu noi


                          Insasi ideea unor oameni lipsiti de orice educatie civica de a pretinde sponsorizare pentru a participa la o competitie sportiva redutabila, despre care nu au auzit decat din presa este o jignire totala la adresa mea, a celorlalti membrii ai forumului Logan Club si a sportivilor de valoare din motorsportul romanesc.

                          Ca sa stii, Logan Club este o comunitate. Logan Club Pucioasa este momentan un club/asociatie prin care un anumit domn profesor (halal) incearca sa devina mare sef.

                          Stilul mincinos al acestui domn profesor il ghicesc oriunde: spatiul lipsa dupa virgule, lipsa cratimelor si a acordurilor, inconsecventa in declaratii, minciuna, etc.

                          Intr-o discutie privata am intrebat care este vmx cu care a mers.... Prima data a zis ca 150, dupa care, la cateva randuri distanta, a zis 180...

                          Curat murdar, coane...

                          Oricum, sa zici ca te apuci de raliuri si tu sa nu stii nici macar prima parte a regulamentului, adica fix conditiile de indeplinit pentru a primi licenta, este o mare bazaconie, rad si curcile motorizate de voi.
                          Last edited by dsign; 15 November 2010, 12:34. Reason: Automerged Doublepost
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

                          sigpic

                          Comment


                          • chess: cand iti spune cineva "esti beat, stai jos" e una. dar cand iti zic vreo 3-4 aceasi chestie deja se schimba placa, insemna ca e foarte posibil ca cei 3-4 sa aiba dreptate.
                            in alta ordine de idei, partea cea mai trista a fost cand userul aviatorul76 s-a luat de Cezar, skandal si mai nou tu de dsign(nicidecum "DSING") ulterior aviatorul76 zicand ca nu stia cine's ei si de ce se baga in seama la Pucioasa.
                            ca sa incheiem aceasta poveste nemuritoare, decizii s-au luat, pedepse s-au dat. alimentarea acestei situatii duce la sanctiuni drastice, a se vedea exemplele marius2289 si mario2010.
                            recomand sa va linistiti, noi astia supritorii verzi si care aplicam regulamentul pe acest forum, nu vrem sa va nimicim, vrem doar sa aducem Pucioasa cu picioarele pe pamant. ce ziceti, incercam? e la alegerea voastra, sincer.

                            later edit:
                            aviatorul nu va mai ajunge organizator, doriti sa faceti o propunere pentru un alt organizator pe Pucioasa?
                            discutiile se continua aici.
                            Last edited by crististreulea; 15 November 2010, 12:49.
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

                            Comment


                            • @streulea, userul chess face copy/paste de la aviatorul, asa ca lasa-l in pace... e si el mic, nu intelege anumite chestii
                              Last edited by crististreulea; 15 November 2010, 13:09.
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

                              sigpic

                              Comment


                              • hmmm, user facut ieri. pfoai
                                Multiple login detected from chess:
                                1. marius2289
                                2. ciobanu boss

                                clonele se pedepsesc cu ban definitiv.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google