If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Foarte frumoasa intalnirea de astazi, prima din anul 2011, la cat mai multe in anul 2011.
Pacat ca am avut un necaz in familia Logan Club Pucioasa si in familia Aeromodelistilor din Pucioasa.DUMNEZEU SA II IERTE.
Colegii din Pucioasa,LCP, va rog sa va inscrieti pe lista mea ,daca doriti sa participati la regionala din 4,5,6 martie 2011,de la Brasov.
Astept comfirmarile pe PM.
Dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti romani sa cerem dreptul.
Duminica 16.01.2011,orele 11,are loc intalnirea Logan Club Pucioasa ,sediul Clubul de Aeromodelism " Henri Coanda " Pucioasa,str.C.Olanescu nr.9 .
Relatii la tel.0720-964352 sau e-mail:pucioasa_loganclub@yahoo.com
Astept membrii si simpatizantii.
Cu stima aviatorul76-Nicu...
In ziua de 16.01.2011 ,orele 11-13 a avut loc intalnirea Logan Club Pucioasa,la sediul Clubulului de Aeromodelism din Pucioasa.
Am avut la intalnire si pe inspectorul de asigurari doamna Alina-Astra Asigurari
Atasez si pozele de azi.
Cu respect aviatorul76...ne revedem saptamana viitoate,unde vom bloca o statie peco-Petrom.
Ce de loganuri rosii! Al meu mai lipsea de acolo... Azi nu am putut veni ca am fost azi noapte la un prieten la un chef si m am trezit abia la 13:00... Sper ca de saptamana viitoare sa pot ajunge si yo
Off: Are cineva actuator master (cel de la usa soferului) nou?
Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment