Vorbeste cu Octav daca vrei sa faci un altfel de link cu vremea,dar nu ii vad rostul.
Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vom sta la caldura la plecare vom face ceva poze.
Azi ne-am adunat la intalnirea duminicala,a fost frumos,din pacate mi-am uitat aparatul de fotografiat acasa,dar sa rezolvat cateva poze cu telefonul mobil.Bine ca a revenit iarna,sa bagam cateva drifturi pe zapada.
Cateva zile pana la regionala Brasov,abia astept.
Comment
-
Frumoasa intalnirea de astazi, pacat ca nu am reusit sa facem omul de zapada .Data viitoare rog toti cei care vor sa mearga la regionala sa fie prezenti pentru a pune la punct toate detaliile, rog si insist acest lucru ca ei sa fie prezenti deoarece este important, sper sa fim cat mai multi pentru regionala.
Comment
-
Duminica 27.02.2011 intalnire Logan Club Pucioasa, asteptam membrii, simpatizantii si cei care sustin Logan Club Pucioasa sa fie prezenti pentru o bataie cu zapada, un om de zapada, un sanius, aduce-ti voi sanie ca eu nu am.Cei care doresc sa mearga la regioanala sa fie prezenti pentru a pune la punct toate detaliile calatoriei, sa fie prezenti, ca sa fie si ei de acord cu tot.Va multumesc si sa astept.
Comment
Comment