Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La cati am fost cate poze vroiai sa pun.

Comment

• A fost ok si duminica...poate duminica asta ne strangem mai multi....LCPucioasa
      Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Intalnirea Logan Club Pucioasa

Duminica 14.08.2011,orele 11-13 va asteptam la intalnirea saptamanala a membrilor si simpatizantilor LCP.
        Va astept sa va cinstesc de ziua mea care a trecut.
        Dau o cafea si un cico.

Bafta tururor.

Comment

• Ne vedem dar fara cadou ca e criza

Comment

• poate reusesc sa ajung!
            te salut octav!
            la fel de repede ca eram in graba!
            e bine ca vezi un coleg ... chestia aia ... remember!
            va salut, si ajung!!!

Comment

• Duminica 14.08.2011,orele 11-13 va asteptam la intalnirea saptamanala a membrilor si simpatizantilor LCP.

Comment

• Salut, al cui este woofer'ul ? ;;)
                sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Bune pozele Aviatorule..dar de ce n-ai facut si la woofer'ele noastre? >:P Multumim pt vizita Ionut ..si te asteptam cu pozele si bineinteles te mai asteptam pe la noi...pe toti va asteptam cu mare drag ))
                  Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• al meu pe noua mea masina logan mcv.

Comment

• Frumoasa intalnire!
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• Multumim pentru urare.

Comment

• Misto intalnirea, la urmatoarea mai multi, tin sa il salut pe Ionut din LCBururesti, sa fi prezent la cat mai multe intalniri ale LCPucioasa.

Comment

• Eu duminica sunt plecat la concurs Campionatul European de Rachetomodele de la Buzau,va doresc sa va intalniti cu cat mai multi .Multa caldura sufleteasca sa aveti.
                            Bafta si sa ne revedem cu bine data aviatoare.
                            Succes .
                            Last edited by barbuoctav; 17 August 2011, 11:45.

Comment

• Multumesc de urari, faina intalnire! putini dar buni; cunostinte noi, prieteni mai vechi. sper sa mai pot veni pe la voi, in special ca acum intalnirea este de la 11.00.
                              @ Andrei, cu fotografiile mai dureaza putin, lipsa acuta de timp din pacate, si vreau sa iasa bine...le vei avea, sper eu, cel mai tarziu la sfarsitul saptamanii... (si poate facem si o sedinta asa cum trebuie)... acum, cu statia reglata, cum se aude sub-ul!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google