Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am spus ca ora 11 este buna,pt ca la ora mesei de la ora pranzului mai bei o bere un sprit si apoi nu poti sa te urci la volan sa ajungi la ora 18 la intalnire.Voi faceti cum vreti dar eu din acest moment ma retrag din toate activitatile avute de pana acum.
    Nu vreau sa mai vad alte comentarii.Nu ma intereaza alte pareri.Voi desfinta si asociatia sportiva si cu asta basta.Este rea vointa din partea unora.
    Voi care vreti sa veniti la intalnirile de la ora 18 sunteti tineri ,nu aveti famile( sotii-copii)care sa va intrebe unde pleci in ficerare zii.
    Faceti ce vreti cu logan club Pucioasa.

La revedere.

Comment

• Te superi degeaba, eu am propus, nu am stabilit, Duminica la ora 11:00 cand va avea loc sedinta o sa stabilim ora de intalnire.Fara suparare dar este democratie, ne vedem duminica si stabilim fata in fata, ca asa este cel mai bine, nu pe forum, sau la telefon.Duminica se va stabili ora de intalnire.

Comment

• eu nu cred ca mai vin ,sorry...

Comment

• Esti copil Nicule la faza asta, intradevar nu avem sotii si copii...dar avem parinti care ne intreaba unde plecam...si nu este vorba de fiecare zi..ci de o zi pe saptamana ora pranzului este intre orele 12 si 3 fiecare dupa cum este obisnuit... Nu este rea vointa din partea nimanui...tu ai fost rau cand mi-ai zis ca nu am dreptul la vot si asa...am participat la toate intalnirile ...la toate orele...! si tu mi-ai sarit in cap ca nu am logan..oricum eu personal duminica la 11 voi veni...si voi veni cu un logan...si referitor la familii ..sunt altii care mai muncesc vara pt niste bani de buzunar... si aici imi permit sa ma dau exemplu pe mine desi nu am o munca prea grea dar trebuie sa stau , mai am si bac-ul trebuie sa invat si totusi am venit...dar la 11 e prea greu sa vi..seara mai degraba iti arde din mai multe motive ca e mai racoare , te relaxezi dupa o zi poate grea, te recreezi... tu te superi degeaba. eu voi fi prezent duminica alaturi de restul persoanelor din logan club pucioasa...dar DUMINICA vreau sa-mi spui TU daca vrei sa mai particip la intalniri si sa mai fac parte din acest club...TU sa-mi spui sincer...si nu te mai supara...vom avea timp toata toamna , iarna si primavara de intalniri matinale!
          Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Ai inteles gresit,eu nu exclud pe nimeni pt ca nu mai suntem pe timpul comunistilor,
            sa d-am ordine cina sa vina si cine sa nu vina.
            Eu ti-am explicat parerea mea de schimbarea orei de la 11, cu ora 18.Si impreuna cu mine mai sunt alte persoane care nu pot veni seara:
            fratemiu,DJN,Dobrici,Mihai Damian,poate si Laus,sau altii.
            Nu trebuie sa te superi pe mine ,cum nici eu nu ma supar pe nimeni.
            Dar trebuia sa avem dicutia la club ,sa ne spalam rufele la noi acasa ,nu pe forum ,ca da urat.
            Te rog nu mai interpreta gresit unele mesaje.

Dar vb duminica,sper sa ajung de la Buzau.

Comment

• Bine, te asteptam duminica sa discutam.
              Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Duminica va rog sa va prezentati in numar cat mai mare.Va multumesc pentru intelegere

Comment

• Vin si eu duminica dar o sa intarzii putin am o treba de dimineata !

Comment

• Nicule te ai intors de la buzau?poate iti fac o vizita la logan club pucioasa duminica 04.09.2011 ora 11!
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• Salut da am revenit de ieri.Mai bine urmatoarea duminica ca sunt implicat in Serbarile Orasului Pucioasa 2-4 sept 2011.Si nu cred ca ajung la intalniri.

Comment

• Frumoasa intalnire nicule!
                        SRF TARGOVISTE

Comment

• Merci mult colega.Sper sa ne revedem curand.

Comment

• Misto pozele

Comment

• Duminica tinand cont ca sunt si serbarile orasului, si aviatorul are demonstratii cu copii de la cercul de rachete si avioane, intalnirea se va face la ora 18:00, pentru mai multe detalii sunati-ma 0730 112 566.Va multumesc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google