Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc Balasa Andrei

Comment

• Ce de domni pe aici si de fapt nu i nici unu... Cu placere "domnule" Andrei
      Uuu acu vad ca sunt "Fidea"
      Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

• ia liniste aici ca va pun sa intoarceti moneda cu nasul )

Comment

• Da baa ce sa spun esti bun la macao

Comment

• Aceasta pagina este doar de discutii de intalniri .
            Nu de alte discutii,sunteti in afara ariei de acoperire.

Comment

• Si ce propui sa mai facem un thread cu discutii de tot felu logan club pucioasa??? Si faza cu moneda si faza cu macao sunt parti de la intalnirea de duminica seara deci avem acoperire nu vad care e problema

Comment

• Am deschis o noua sectiune.

Comment

• Nu este necesar sa se deschida un nou thread deoarece exista unu legat de discutii, cu amabilitatea dumneavoastra o sa il inchid ca nu ii vad rostul.

Comment

• Pentru ce alta sectiune? Eram ironic cand am zis de alt thread...

Comment

• Chill hombre(oilor))
                      Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Ti-am vazut masina marti pe la pranz in Pucioasa,ai reparat-o?
                        Zi mai nenea Andrei.

Comment

• Dap... dar i-a ramas lu tata...am ceva mai bun acum)
                          Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• intra pe mess sa vb

Comment

• Duminica intalnire la 18:00, te asteptam Andrei cu noua masina

Comment

• Presupun ca e vorba de acel golf ca sa nu fac vre un atac de cord

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google