Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maine le postez ca nu le-a terminat de facut domnu aviator...

Comment

• Lasa cosmine ca te faci si tu mare) frumoasa intalnirea ;;)
      Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Ne-a Mircea de ce nu a venit la intalnire,e suparat ,sau a avut treaba la garaj.

Comment

• A fost sa repare unui prieten un camion, m-am intalnit eu cu el pe la 3 ieri si mi-a zis.Nu este suparat

Comment

• salutare,ce atata agitatie pe aici?

vedeti voi mai baieti ,am facut bine ca nu am mai vrut sa postez pe aici.

se baga unu altu ,gen moderator,gen viitor moderator ca NIKI B -care seamana a " LINGAU " care se cred mari si tari in spatele calculatorului,daca e barbat sa vina frate sa vorbeasca cu oamenii fata in fata,dar na le este frica.EI stiu dar sa sterga anunturile ,
            ce mi-ar place sa vad reactia lui de mare sef pe forumul asta,ar trebui sa ii da-ti ban definitiv lu Marele sef de trib DARKSID3

Il provoc sa stea frate in banca lui,el cu NIKI B sa isi vada de postarile lor.

RUSINE DE CE FACETI AICI.

NU ASA SE PROMOVEAZA ACESTE SITE,NU LASATI OAMENII SA ISI SPUNA PUNCTELE DE VEDERE,BANATI DACA NU VA PLACE MOACA OMULUI.

PE ACEST BAIAT AVIATORUL76 STI SA VA LUATI DE EL,CRED CA MAI SUNT SI ALTII ,CARE AU PATIT LA FEL..
            ROG CEI CARE SUNT MAI MARI PE ACEST SITE SA SE AUTOSESIZEZE SI SA NU MAI LASE ASTFEL DE OAMENI CA EI SA SE IA DE CINE VOR EI ,CAND VOR , NU AU CE CAUTA AICI.

STIU CA MA VETI BANA DAR IMI VOI FACE ZECI SUTE DE ID ,ASA CA DACA NU LUATI MASURI CU ACESTIM INDIVIZI DUBIOSI ,AM SA FAC ANTIRECLAMA SI DATA VIITORE VOI INJURAA.

MA SCOS DIN SARITE ACEST DARKSID3 - MARELE SEF CARE BANEAZA PE CINE VREA MUSCHIUL LUI.
            ABIA ASTEPT SA DAU OCHII CU TINE SORICELULE,FRICOSULE.

INCEPAND DE AZI VOI FII AVOCATUL CELOR CARE AU FOST BANATI PE FORUM AICI.

Comment

• mai fratilor parca am vazut ceva postat de nyky eram si eu curios si apropo avem unii dintre noi o anumita varsta si experienta în viata ca sa fim marionetele lui aviatorul !

Comment

• Am facut curat nea Mircea pentru ca nu era frumos, ti-am simtit lipsa ieri, sper ca Duminica de la 11:00 sa nu mai lipsesti

Comment

• da o sa ne vedem cu siguranta duminica

Comment

• Astazi este ziua colegului nostru Andrei Balasa,la multi ani !

Comment

• La mulți ani Andrei !

Comment

• deci sa ne intelegem si mai ales sa lamurim situatia de astazi si nu vreau sa vad alte comentarii ulterioare despre acest subiect.

Niki B: nu a mai postat in sectiunea Pucioasa din data de 5th March 2012, 19:36, 6 pagini in urma.
                        cum ati fi vrut sa reactioneze Niki B dupa ce-l sunati acasa duminica la ora pranzului sa-l dojeniti de ce-a postat el pe sectiunea Pucioasa? s-a trezit unu din voi cu fata la cearceaf si s-a pus sa agite o situatie calma. v-ati cautat-o si bine v-a facut! cu atat mai mult cat la recenta regionala de la Brasov cei din Pucioasa il cautau pe Niki B sa-i explice una alta. aveti prea multa energie? folositi-o in mod constructiv.

cat despre zmeii gen vali77, va reamintesc ca moderatorii si super moderatorii de pe acest forum au datoria de a face curatenie si ordine. o facem pentru ca vrem, o facem de placere, nu suntem platiti.
                        amenintarile cu clone si injuraturi ne lasa rece, au mai fost asemenea zmei si vor mai fi si nu ne speriem noi asa de usor.
                        Last edited by crististreulea; 26 March 2012, 22:33.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Nu-i bai, exista o regula nescrisa ca in fiecare an, o anumita sectiune sa devina un fel de zona zoster. Pe mine ma amuza astia din spatele tastelor care nu au nici o legatura cu realitatea si devin "haiduci" virtuali.

@barbuoctav: Data viitoare cand mai faci curatenie si-mi stergi posturi, ma intrebi in prealabil ca altfel ramane lumea prost informata, se "inerveaza", le creste tensiunea si-i aveam dreaq pe constiinta!
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu am sters posturile pe motiv de curatenie.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
                            Si din partea mea La multi ani, cumnate
                            Last edited by barbuoctav; 26 March 2012, 22:49.

Comment

• Ms cumnate,Dan, Cosmin si tuturor ><

Cat despre ce s-a intamplat pe forum cu Niki B, nu stiu prea multe doar din auzite de la alti colegi si stiu ca nimeni nu l-a injurat, si faptul ca a fost sunat mie unu mi s-a parut perfect normal, ca nu au dat de el mai devreme si au dat mai tarziu asta e alta problema, ca omul s-a dat mare si tare, cum am spus-o mai multi, in spatele monitorului, era ceva normal sa fie sunat si intrebat, ca domnule Cristi Streulea, am fost de fata mai multi din LCPucioasa, cand a fost sunat acest Niki si nu l-a injurat nimeni, pur si simplu i s-au pus cateva intrebari, atata tot. Cat despre Octav ca a sters posturile iarasi mi se pare ceva normal, faptul ca nu a intrebat inainte e alta problema...dar daca nu le stergea iarasi nu era bine... Acu ne-am convins si noi de cateva lucruri, am vorbit si cu Niki, s-au mai calmat oarecum apele, cu tot respectul mai bine sa ne vedem fiecare de problemele noastre si asa mai departe.
                              Last edited by balasa-andrei; 27 March 2012, 01:05. Reason: Automerged Doublepost
                              Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• eu zic ca skandal s-a facut foarte inteles in acest post #1305, Niki B si altii au inteles si s-a conformat. concluzia fiind ca acel telefon a avut ca scop grandomania, etalarea de cohones si a abilitatilor de mare sef ca sa vada lumea cine-i mai tare. din punctul meu de vedere a fost un gest copilaresc si total lipsit de sens, avand in vedere ca era liniste de vre-o 3 saptamani.
                                deci nu balasa-andrei, nu era deloc normal ce s-a intamplat.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google