Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• reusite poze si a tinut si vremea cu noi

Comment

• facem o scurta intalnire saptamana ce vine, dar seara dupa 18.30?
      daca sunte.ti de acord stabilim cu totii o zi...
      ps: numai sa.mi spune.ti cum ajung din sens de la piata la club...
      sigpic

Comment

• frumoase pozele
        Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Mai mult ca perfecta ideea ta Nicu .
          Hai sa facem o nocturna cu totii, noi nicu_rcn, poate il convingem si pe Mihaitza Mcv ca tot este la Targoviste.Ce zi este acceptabila pentru voi??????

Comment

• pai nu stiu in ce zi va mai fi in targoviste, ca eu din cate stiu e plecat...
            sigpic

Comment

• deseara.cine poate ca tot e sarbatoare. la multi ani celor ce poarta numele de Constantin si Elena.

Comment

• Diseara este cam din scurt parerea mea, eu ziceam de joi seara.Din partea mea haide-ti si diseara, haide sa ne sunam sa vorbim mai multe.

Comment

• ce facem cu întîlnirea cu nicu cînd se tine?

Comment

• Zicea Octav ceva de joi .. eu unul as fi disponibil .. dar sa tina vremea cu noi .. daca tot ploua nu are rost .

Comment

• cred ca si eu as fi disponibil joi la 18

Comment

• joi la ce ora??
                        dar cred ca o sa ploua!
                        si eu as putea veni.

Comment

• Joi este perfect si pentru mine.Eu ziceam ceva de ora 18:30 ca Nicu_rcn la 18 scapa de la munca.Daca e ne vedem noi la 18:00 si vin si restul cand pot.

Comment

• ne.am sucit, ne.am razgandit dar pana la urma ne.am intalnit, frumoasa intalnirea, chiar daca a fost cam scurta, baieti super de treaba!
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Chiar ca v-am sucit, v-am rasucit, si pe aceasta cale imi cer scuze fata de cei pe care i-am stresat ba ca ne vedem ba ca nu ne vedem.Inca odata mii de scuze.
                              Frumoasa intalnirea dar scurta, Nicu_rcn ma bucur ca in sfarsit te-am cunoscut.

Comment

• pe mine nu m.ai stresat si mie mi.a parut bine de cunostinta!
                                poate ne vedem si saptamana viitoare, tot asa seara
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google