If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca nu sunteti in stare sa raspundeti la intrebari de ce mai comercializati produsele respective? Este lipsa totala de respect din punctul meu de vedere... sau raspundeti doar cui doriti?
Daca nu stiti sa vindeti mai bine inchideti taraba...
1)Subwoofer auto+statie ambele marca Blaupunkt.Pret 400 lei
2)Mp3 player marca Blaupunkt.Pret 200 lei
3)4 boxe Sony pe 2 cai.Pret 150 lei
4)Mp3 player Blaupunkt original Logan, impecabil.Pret 150 lei
5)4 boxe Blaupunkt originale Logan.Pret 200 lei
Daca considerati ca preturile sunt piperate astept oferte pe pm.
Pot eu sa te ajut.Intra pe PM sa vb sau pe e-mail/mess:pucioasa_loganclub@yahoo.com
eu va inteleg amabilitatea insa nu ma ajuta cu nimic sa vb pe pm... nu e nimic de ascuns si prefer sa scrieti aici sa vada toata lumea... ca poate mai sunt si altii ca mine cu aceeasi nelamurire...
Intre timp am primit un pm de la laus2006_ro in care ma anunta ca nu mai comercializeaza pentru gama Logan ci doar pentru alta marci auto...
Oare un set de xenon pentru Logan difera de cel pentru VW Bora sau Skoda Octavia 2002 sau Golf 3 sau Opel Astra sau Seat Alhambra, sa zicem?
Te salut ,am zis sa vorbim pe mess sau alte cai ,sa nu deranjez moderatorii,cu ceea ce facem noi la Pucioasa.
Nu am nimic de ascuns.Daca doresti sa iti pui xenon iti pot da nr de telefon al prietenului meu care se ocupa cu imbunatatiri .Si eu am facut o gramada de imbunatatiri executate de le,sunt multumit de ceea ce mi-a facut el.Numarul de telefon ti-l pot da pe PM.
Logan Club Pucioasa sesiseaza si pune urmatorul anunt important.
Va rog frumos nu mai postati anunturi cu imbunatatiri,sau alte anunturi cu ce faci in particular, daca nu stiti sa dati amanunte, nu mai scrieti,daca nu stiti sa va ocupati de montaj si faceti experimente pe masinile noastre,va trebui sa va arat colegilor ,ca va bateti joc de noi.Dorim ca pe viitor sa nu se mai intample astfel de neplaceri.
Nu dorim sa mai avem de a face cu astfel de persoana.
Voi face raport la moderatori.
Cu stima aviatorul76 - nicolae - organizator de intalniri.
domnu' aviatorul, la cine anume faci referire? ori acuzi direct si vi cu dovezi, ori nu mai spui nimic. zici de modificari facute in particular, cumva in cadrul clubului Logan Club Pucioasa se fac modificari/imbunatatiri sub numele unei firme? insemnand factura, chitanta si garantie? ma indoiesc, deci tot in particular se numeste.
eu am impresia ca faci referire la mine si la tutorialele ce le fac eu. sunt facute in particular, am facut experimente pe masina mea si din cauza ca sunt peste tot pe net, oamenii fac experiente pe masinile lor. iar totul din cauza mea.
daca te referi la un anunt cum este acesta #226, am impresia ca uiti faptul ca aici este zona comerciala Pucioasa, userii isi aleg singuri ce modificari si mai ales unde vor sa le faca. din nou tiind sa cred ca nu-ti place concurenta si incerci sa-i elimini pe restul. deloc profesional ceea ce faci.
vand ceasuri bord ambiance/preferance din 2005 (daca i se pune cip de cb citeste si consumul instant) display pe negativ, bordul este functional 100 %, pret negociabil, detalii pe pm sau id mess nicusor.radu87
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment