Bazar LoganClub Pucioasa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sinx View Post
    in banii astia e inclusa si instalatia?
    Daca nu sunteti in stare sa raspundeti la intrebari de ce mai comercializati produsele respective? Este lipsa totala de respect din punctul meu de vedere... sau raspundeti doar cui doriti?

Daca nu stiti sa vindeti mai bine inchideti taraba...
    sigpic

Comment

• Pot eu sa te ajut.Intra pe PM sa vb sau pe e-mail/mess:pucioasa_loganclub@yahoo.com

Comment

• se vinde sonda CAN-CLIP de reprezentanta
        nu va imbranciti ca pretul este deeee 1350 roni

V 105 ultima
        Last edited by db-75-mai; 12 January 2011, 21:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Comment

• iuliane vino duminica cu bazarul mobil,adu si ceva noutati.deci duminica 16.01.2011 orele 11 te asteptam la LCP.

Comment

• 1)Subwoofer auto+statie ambele marca Blaupunkt.Pret 400 lei
              2)Mp3 player marca Blaupunkt.Pret 200 lei
              3)4 boxe Sony pe 2 cai.Pret 150 lei
              4)Mp3 player Blaupunkt original Logan, impecabil.Pret 150 lei
              5)4 boxe Blaupunkt originale Logan.Pret 200 lei
              Daca considerati ca preturile sunt piperate astept oferte pe pm.

Comment

• domnu octav adu bazarul cu electronice duminica asta la intalnirea LCP ,sa le vedem si noi,ca de poze ne-am saturat,sa vedem marfa, pe care o vinzi.

Comment

• Originally posted by aviatorul76 View Post
                  Pot eu sa te ajut.Intra pe PM sa vb sau pe e-mail/mess:pucioasa_loganclub@yahoo.com
                  eu va inteleg amabilitatea insa nu ma ajuta cu nimic sa vb pe pm... nu e nimic de ascuns si prefer sa scrieti aici sa vada toata lumea... ca poate mai sunt si altii ca mine cu aceeasi nelamurire...

Intre timp am primit un pm de la laus2006_ro in care ma anunta ca nu mai comercializeaza pentru gama Logan ci doar pentru alta marci auto...

Oare un set de xenon pentru Logan difera de cel pentru VW Bora sau Skoda Octavia 2002 sau Golf 3 sau Opel Astra sau Seat Alhambra, sa zicem?

Traim in Romania...
                  Last edited by sinx; 13 January 2011, 02:07.
                  sigpic

Comment

• Te salut ,am zis sa vorbim pe mess sau alte cai ,sa nu deranjez moderatorii,cu ceea ce facem noi la Pucioasa.
                    Nu am nimic de ascuns.Daca doresti sa iti pui xenon iti pot da nr de telefon al prietenului meu care se ocupa cu imbunatatiri .Si eu am facut o gramada de imbunatatiri executate de le,sunt multumit de ceea ce mi-a facut el.Numarul de telefon ti-l pot da pe PM.

Comment

• De gama Logan se ocupa Aviatoru76.De aceea am zis ca nu ma mai bag...Vand nokia 6300 clasic 250 lei

Comment

• Anunt important !

Logan Club Pucioasa sesiseaza si pune urmatorul anunt important.

Va rog frumos nu mai postati anunturi cu imbunatatiri,sau alte anunturi cu ce faci in particular, daca nu stiti sa dati amanunte, nu mai scrieti,daca nu stiti sa va ocupati de montaj si faceti experimente pe masinile noastre,va trebui sa va arat colegilor ,ca va bateti joc de noi.Dorim ca pe viitor sa nu se mai intample astfel de neplaceri.
                        Nu dorim sa mai avem de a face cu astfel de persoana.
                        Voi face raport la moderatori.

Cu stima aviatorul76 - nicolae - organizator de intalniri.

Comment

• domnu' aviatorul, la cine anume faci referire? ori acuzi direct si vi cu dovezi, ori nu mai spui nimic. zici de modificari facute in particular, cumva in cadrul clubului Logan Club Pucioasa se fac modificari/imbunatatiri sub numele unei firme? insemnand factura, chitanta si garantie? ma indoiesc, deci tot in particular se numeste.

eu am impresia ca faci referire la mine si la tutorialele ce le fac eu. sunt facute in particular, am facut experimente pe masina mea si din cauza ca sunt peste tot pe net, oamenii fac experiente pe masinile lor. iar totul din cauza mea.

daca te referi la un anunt cum este acesta #226, am impresia ca uiti faptul ca aici este zona comerciala Pucioasa, userii isi aleg singuri ce modificari si mai ales unde vor sa le faca. din nou tiind sa cred ca nu-ti place concurenta si incerci sa-i elimini pe restul. deloc profesional ceea ce faci.
                          Last edited by crististreulea; 14 January 2011, 14:15.
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Vand - Leptop ASUS -pret = 1000 lei
                            - Samsung dual sim D780 - pret = 450 lei
                            - Sony Ericsson W810 i - pret = 460 lei

Relatii la : 0720-964352
                            e-mail: pucioasa_loganclub@yahoo.com

Comment

• Diverse

Vand urmatoarele de logan:

Cauciucuri marca Continental de vara,185/65/15, rulate 20.000 km,
                              4 bucati x 160 lei per/buc;

Jante Tuning 15" - luate de 3 luni- pret 1300 lei x 4 buc

Relatii la tel:0721-136809 Nicu
                              Attached Files

Comment

• vand ceasuri bord ambiance/preferance din 2005 (daca i se pune cip de cb citeste si consumul instant) display pe negativ, bordul este functional 100 %, pret negociabil, detalii pe pm sau id mess nicusor.radu87
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google