Duminica 14.11.2010 intalnire Logan Club Pucioasa orele 11:00 la Clubul Copiilor din Pucioasa.
Cafenea/discutii generale Logan Club Pucioasa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
La aceasta sectiune parca se postau discutiile generele si nu se programau intalniri. Cel putin asa spune titlul topicului.
Exista topic special pentru intalniri.
As mai avea o rugaminte pentru toti utilizatorii forumului: incetati sa mai trimiteti mesaje private sau sa "bombardati" e-mail-ul cu mesaje pentru sustinerea anumitor persoane. Daca aveti ceva de spus, spuneti deschis, pe forum. Asa cum am mai precizat, si cum au spus unii moderatori si administratorul, este un forum de discutii libere, in limita bunului simt.Last edited by adi_77; 13 November 2010, 22:00.
Comment
-
Dragilor, aici este un forum public, are regulament pe care ne-am obligat sa-l respectam. Ce face fiecare in afara acestui forum este strict treaba dumnealui. Asadar s-a decis interzicerea unui user strict pe regulament.
Altfel, ce credeti voi ca ese aviatorul vostru? Vreun guru? A descoperit vreo roata mai altfel si nu stim noi? Vad ca v-a adus un "meserias" de la Pitesti sa va faca "tuning", de parca voi ati fi niste oi pierdute si el este patorul si calauzitorul vostru. Faceti voi scheme cu softuri piratate si copiate ca faceti bine.
Suntem toti pe forumul asta din pasiune. Respect pe oamenii pasionati, cu care incerc intotdeauna sa ma imprietenesc. Dar la Pucioasa nu s-a facut nici o inventie utila noua, nu s-a facut nici o descoperire magnifica, nu vad de unde harababura asta...
In seara asta am avut (ne)placerea sa stau de vorba cu aviatorul vostru, care are pretentia sa fie sponsorizat la anul pentru CNR. Habar nu are ce ii trebuie si el vrea sponsori. Mai mult decat atat, nu are bunul simt sa raspunda unor intrebari simple puse de un eventual sponsor (vreau sa sustin un debutant de la raliuri, dar cu siguranta nu va fi aviatorul...)
Pai ce vrea el sa sponsorizez? Nici macar masina nu are, nici macar ghete si combinezon... Nu stie ce-i aia o masina de curse, si singura lui recomandare este o cursa ilegala facuta prin oras....
Consider ca un asemenea personaj nu are ce cauta intr-o comunitate de oameni pasionati... Consider ca sunt aici membri cu potential, trebuie doar sa descoperiti si voi forumul, sa cititi, sa va documentati si sa luati de aici tot ce e bun.
Succes in tot ce faceti, poate trec si eu pe la Pucioasa vreodata
Comment
-
Lipsa de ocupatie
fratilor am fost akolo la intalniri si nu stiu totul e normal nu va mai luati de nimeni aviatorul 76 face totul din pasiune lasati-l..... aici avem toti voie sa ne expunem parerea dar nu asa... e foarte bine am intrat in LCP si vin cand am timp cand pot si nu ma obliga nimeni sa iau ceva sa fak cva nu mi-a zis nimeni de nimic fiecare cu viata lui,,totul se face normal si la preturi foarte bune totul se face din pasiune
Nu mai scrie mirc...Multumesc.
Comment
-
Am si eu o intrebare si voi fi foarte recunoscator pentru cei care se pricep.As vrea sa stiu daca se poate realiza vreun montaj pentru stingerea farurilor atunci cand usa soferului se deschide si motorul este oprit sau daca aceasta functie se poate activa din calculatorul masinii.La gama reno stiu ca aceasta functie este si cum logan e aproape identic cu reno ma gandesc ca se poate activa si la masinile noastre romanesti.
Daca tot era vorba de cursa nationala de raliu eu as vrea sa fiu pilot dar habar nu am ce contitii trebuie sa indeplinesc.Nu am fost niciodata la o cursa de masini dar imi doresc sa particip la una.Banuiesc ca Aviatorul vrea sponsorizari sa cumpere si masina.Este greu dar nu cred ca e imposibil.Imi dau si eu cu parerea dar nu sunt in tema cu asa ceva.
Comment
-
Ma baieti, cu raliul este treaba grea, nu imposibila, dar foarte grea
Credeti voi ca e chiar asa simplu?
Sponsorul tau trebuiie sa vada ca stii ceva, ca ai talent, ca esti un mecanic bun, ca ai rezultate in alte competitii, ca ai o masina grozava care bate tot...
Voi vreti ca sponsorul sa va plateasca si scoala de pilotaj? Eventual si diurna pentru perioada scolii, cazare, masa, etc, nu?!
Credeti voi ca orice posesor de permis de conducere e in stare sa piloteze...
Cunosc membrii de valoare ai acestui forum care incearca cu disperare de 10 ani incoace sa intre in raliuri, oameni care isi rup de la gura doar pentru cativa litri de benzina buna, la curse.
A fost Rompetrol Challenge, de ce nu v-ti bagat? Ah, nu stiti ce e aia... Pai daca nici macar la un raliu n'ati fost, sa observati de pe margine cum se pregatesc masinile, cum se actioneaza in conditii de traseu mixt, cum se da startul, cum pleaca masinile cu tractiune, propulsie sau integrale, cum abordeaza un viraj la 90 grade taiat sau ne'taiat, cum se intra in viraj de 180 grade si cum se iese din el, cum se leaga o serie de 3 sau mai multe viraje, s.a.m.d. ce pretentii de mari piloti de raliu aveti voi mai? Cresc sponsorii cu bani in pom si nu stiam?
Dovediti ca aveti talent in acest sport. Renuntati la masina personala, transformati'o in coaja de raliu, modificati tot ce se poate modifica la limita regulamentului si forjati maxim apoi. Mergeti cu masina la competitii locale de amatori (vezi Arad si Timisoara) , remarcati'va, castigati competitiile astea si abia apoi cereti sponsorizare.
Consider ca aceste vorbe valoreaza prea mult pentru voi doi, sper doar sa va fi facut un bine ...
Comment
-
Va multumesc tuturor pentru jignirile aduse la adresa mea.Daca as fi vrut sa ma fac pilot de curse m-as fi interesat.Eu doar am vrut sa ma bag in discutie putin.Nu ma intereseaza ce vor cei de la LCP pe viitor.Eu sunt pasionat de masina mea si cu ajutorul schemelor si tutorialelor de pe internet sa o pot modifica cum imi place mie.
Comment
-
Propunerea pentru un nou organizator pentru Logan Club Pucioasa va fii din cei care sunt activi acuma si vin la intalniri:
eu(barbuoctav),connex ,sange ,edy ,catalin ,cristi ,ionut ,alex ,adi ,denis.
Principalii organizatori sunt:eu(barbuoctav) ,connex si catalin.
Iar astea sunt propunerile pentru membrii Logan Club Pucioasa doar pe forum deoarece la intalnirile locale aviatorul76 ramane organizatorul alaturi de mine(barbuoctav).
Comment
-
Daca mi-ai da mai multe detalii despre fiecare ca sa stiu pe cine sa votez si eu.Cine e Catalin, Ionut, Alex, Adi si Denis?Pe Mine si pe George cel cu nli de ce nu ne-ai propus la candidatura?Of fiecare vrea sa stea pe cate un scaun.Pana la urma voi fi nevoit sa ma multumesc cu bancheta din spate
Comment
-
Nui nimic Octav dar tot as vrea sa stiu cine este Catalin, Denis si Adi.Nu am mai venit de 2 saptamani si vad ca sau schimbat foarte multe pe la club.Toate cele bune
Daca tot sunt la sectiunea discutii generale as vrea sa stiu si eu daca se poate sa setez cumva ecu sa imi taie alimentarea cu carburant la 3500 de turatii
Comment
Comment