Vreau sa imi achizitionez jante originale Renault cu tot cu cauciucuri, pe 16 inchi sa fie, ofer jantele mele de aliaj cu cauciucuri si un nokia e72, daca stiti pe cineva va rog sa imi spuneti si mie.Va multumesc.
Cafenea/discutii generale Logan Club Pucioasa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
O statie normala, de 4 watti e suficienta pentru un turism. Cele mai bune statii sunt President, dar costa mult
Eu am una ieftinache, TTi 770 care are functie DW (dual watch), adica pot sta pe un canal de pe care ascult si emit si mai pot asculta inca un canal. E super utila pt mine functia respectiva.
La antene, gaseste ceva tare si cu spicul mic, eu am o Sirio Turbo 1000 modificata, adica i-am taiat eu 20cm de spic si am compensat in bobina, bineinteles, cu reglajele aferente. E mai bine cu spicul mic pt ca nu agati toate crengile, insa e mai "lenesa"
Ai topic dedicat pe forum, acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie.
Comment
-
Va salut,as dori si eu sa imi cumpar un logan benzina,ma poate ajuta cineva ,aveti vreo oferta interesanta,vreau sa scap de batrana dacie si sa intru si eu in lumea buna cu un logan.
Am vazut ca aveti si loc de intalniri in Pucioasa,as vrea sa vin si eu pe acolo sa ne cunoastem,unde va intalniti si la ce ora.
multumesc
Comment
Comment