Logan gasesti la bani buni cautand, pot sa te ajut daca vrei
Cafenea/discutii generale Logan Club Pucioasa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SALUTARE..duminica LOGAN CLUB PITESTI srbatoreste 3 ani de la infintare daca aveti placearea va astepteptam pe la noi sa "ciocnim" un pahar cu suc si sa spargem o aluna....la stadionul N Dobrin incepand cu oarele 17Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Am si eu doua intrebari:
1)Am observat in aceasta seara mergand pe ceata ca farul din stanga bate spre dreapta foarte mult, bate mai mult pe macadam decat pe drum si nu mi se pare normal, exista cumva vreun reglaj ceva ca m-am uitat la el dar nu am gasit nici un reglaj in afara de cel pentru sus-jos.
2)Care este denumirea corecta a protectiilor acestea de la balamalele usilor si unde gasesc si eu?Caut de ceva timp pe forum si nu am dat de ele.Atasez o poza ca sa se inteleaga despre ce este vorba.
Multumesc mult, sper sa nu supar pe nimeni.Attached Files
Comment
-
Am aflat cum se regleaza farurile, multumesc forumului pentru detalii.
Mai am o intrebare, vreau sa imi achizitionez o statie cb cu tot cu antena si am gasit ceva care se incadreaza in bugetul meu de student.Este vorba de "Statie radio TTi TCB-550 cu antena ML145", ce parere aveti ca nu stiu ce sa fac, este buna de ceva, se merita sa o achizitionez.Am citit pe net dar cer si parerea dumneavoastra.Multumesc mult, o saptamana buna.
Comment
-
Te-ai uitat de curiozitate asa, la un pH2???
DA, se potrivesc.
Daca e in bugetul tau, poti sa-ti iei statia aia, dar ia-o cu garantie.
Comment
-
Vezi ca statii bunbe cb are la fabrica de spirt pe centura spre agrement este un baiat din pucioasa marius il cheama cred ca il stie nicu are preturi rezonabile si marfa de calitate eu am luat o statie de la el storm omega la 380 de lei si antena cu magnet megawatt 4000 de 215 cm si cablu de 5 cm cu 300 de lei in total 680 de lei cui garantie 3 ani dar merge ok si isi face treaba daca vrei octavian vorbim la telefon 0723765174,0766438564!SRF TARGOVISTE
Comment
Comment