If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum a venit zapada,am avut accident cu loganul meu,am intrat intr-o bordura si am rupt puntea pe spate ,de la un drift.
Acum sunt pieton.
O sa imi aduc aminte de ziua de 14.12.2010
Sunt absolut convins de capacitatile tale de conducator auto. Sincer, imi pare rau, e un eveniment neplacut, insa nu uita ca ai pretentia sa mergi la raliu. Nu poti controla nici macar o taraba de Logan, dar vrei la raliu... Eu mi-as cauta acum o punte completa de MCV si m-as apuca serios de lectii de Defensive Driving. Exista scoli specializate: Stefan Vasile, Titi Aur, Napoca Rally Academy.
Dupa ce treci de Defensive Driving, incearca si o scoala de pilotaj.
Nu sa nascut nimeni invatat.Si de a participa undeva la vreun raliu,era normal sa fac o scoala ceva,dar din cauza financiara,nu pot sa incurc pe nimeni.Cand o sa am bani o sa-mi fac si acest moft.
Sunt absolut convins de capacitatile tale de conducator auto. Sincer, imi pare rau, e un eveniment neplacut, insa nu uita ca ai pretentia sa mergi la raliu. Nu poti controla nici macar o taraba de Logan, dar vrei la raliu... Eu mi-as cauta acum o punte completa de MCV si m-as apuca serios de lectii de Defensive Driving. Exista scoli specializate: Stefan Vasile, Titi Aur, Napoca Rally Academy.
Dupa ce treci de Defensive Driving, incearca si o scoala de pilotaj.
Inca o data, imi pare rau.
care e diferenta dintre o punte de berlina si una de mcv?
Am pus punte noua,garantie,factura,cu montaj inclus - 1000 lei la reprezentanta Mavexim Dealer Dacia Renault Targoviste.
Super reducere mi-au facut directorii de acolo,a durat 4 ore cu texte cu tot.
Cel mai bun mecanic de acolo vi-l recomand,Octavian Patru.El fiind si membru Logan Club Pucioasa.
In seara asta a fost o vreme foarte buna de drifturi.M-am invartit prin fara blocului pe la mine pana mi-a taiat tata toata distractia ca de, e masina lui si sa nu o stric.Imi pare rau ca nu am facut si un filmulet.Data viitoare voi filma si voi posta.Toate cele bune si ambalari puternice de motor.
Propun ca intr-o seara sa facem o intalnire fulger Logan Club Pucioasa cand va mai ninge.Astept participantii sa isi anunte prezenta pe forum.Hai cu zapada si cu driftu
Azi ora 18,la sediul Logan Club Pucioasa,are loc prima intalnire nocturna.
Din program:
-primirea colegilor,
-poze masini,
-poze grup,
-concurs de derapaje pe zapada,
-poze si filmulete drifturi
-premiere
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment