Salut, se ocupa cineva in Bucuresti de activare martor centrura si instalarea cuplelor pentru Logan? Daca da as vrea si eu un numar de telefon si un pret va rog (imi cer scuze daca am postat de 2 ori).
Activarea Diferitelor Functii Secrete Ale Masinii
Collapse
X
-
Sal saptamana asta care vine vreau sa ma duc la cineva sa activez si eu niste functii ale masinii cu ddt 2000 , poate sa spuna careva cam ce se poate activa ??Eu stiu cateva ca sa le enumar sunt cam 3 ce stiu eu >.1 Activare buzer de la centura nepusa.2 Activare/Dezactivare a functiei CAR incuierea usilor la un anumit prag de viteza prin mentinerea apasata de deschidere usi.3 Inchiderea automata a usilor ,cand nu deschizi nici o usa.Cam astea le stiu eu mai e ceva si nu stiu va poate ma ajuta si pe mine careva.Tin sa mentionez am un model preferance 14mpi
Comment
-
Originally posted by manujupanu View PostSal aveti careva la masina activata alarma >Daca aveti masina incuiata si descuie cineva vro usa doar sa clipeasca avariile < ???
Incearca si activeaza-ti semnalizarea de autostrada ( semnalizare de 3 ori, cand dai usor de maneta, nu in pozitie fixa ) - tot din diagnoza
Comment
-
@Midnighte: ĂŽncurci borcanele, X52 are altă electronică față de X90(nu are nici semnalizare cu impuls).
@manujupanu: Nu poți direct, UCH de x90 nu știe de senzori suplimentari.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment