If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da am baut o cafea cu cosmin83 ,( care e super baiat si de data asta sa pastrezi bine permisul,mergi prea nervos,)
azi in Resita, am vorbit putin si cu nichita2009
in Caransebes, baieti de treaba .
ba unde aveam masina parcate?? ca ma grabeam .. plm oricum daca era o scanteie acolo eram mutati cu tot cu serviceul de acolo.. soferu nu are nic e in spital cu cateva rupturi al pikioare .. dar daca era scanteie .. aia eram acu veneati la mancat de coliva se facea un crater acolo de nu mai stiai ce ii .. ca ala era plin cu butelii in care o dat si mai in spate era inca un TIR cu tuburi de oxigen, corgon ce era .. a fost urat .. era coada de masini de la locu accidentului pana la jupa inspre tm prin oras si inspre herclane pana le primu sat ..
Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
stiu ca am stat si eu in coloana vreo 15 min,erai parcat pe dreapta cand mergi spre caransebes mai erai cu o femeie care urca in masina si mai asteptai o persoana,arata bine masina ceva poze nu pui
aaa acu miam adus aminte cand am plekat la ora 5 mai vazut .. miam asteptat colegele sa le duc in oras ca eu am fost pana la timisoara . si acu seara cand a venit mam dus la inventariat masini FORD ca a ridicat leasingul toate masinile de la dealeru de al noi din oras si lea adus la noi in curte ..
P.S uite si poze cu masina mea si a lu tata meu langa sa cvad diferenta cum arata a mea inainte )
ba mir iti dau un raspuns luni nu pot pana atunci acu sunt la geoagiu bai la un curs de specializare dacia si duminica seara vin akasa dar dac aflu ceva mai devreme ne auzim pe aici :P
uaiaiaia .. ai ceva nu gluma ... luni dimi iti dau raspunsul exact cu tot . sa u te superi dar nu il gasesc pe colegu meu pe tel si eu is al curs ... revin mai incolo
Pompa de apa nu se schimba decat daca prezinta semne de uzura adica daca incepe sa scape antigel dar na si eu tot asa am de gand sa o schimb tot la 2 distributii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment