nu e, e o fasie dreapta de aia vreau cu fenu sa nu se faca cute,daca era dupa forma nu mai trebuia fen.
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
-
[QUOTE=cosmin83;1153943]mi-or venit pragurile azi,sunt din plastic cele originale,de pe forum cu 200 plus transportul 15 ron,sper ca maine o sa le montez.[/QUO
Spor la montat, ma gandeam si eu sa imi pun ceva praguri dar mai stau sa rumeg totusi :d
Deocamdata am alte investitii de facut :|, mi-a picat bateria, vine asigurarea si ITP-ul asa ca ma cam golesc
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postdupa cati anii ti-a picat bateria,si eu am luna asta asigurarea si casco,iar luna viitoare am si ITP.
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postda si acuma ce baterie iti ei,cat costa una noua,si de cati amperi ai?a mea e de 4 ani acuma am intrat in al cincelea an,sper sa ma mai duca vreo 2 ani,pana acuma nu mia dat semnde slabit.
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postda a mea e originala si am facut cu ea pana acuma 100,000km,dar a ta de 74 Ah nu e prea mare pentru un benzinar de 1,4,eu stiam ca au bateri de 62 Ah parca.
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postatunci e ok,ti-ai pus subufar sunt curios sa vad cum se aude la un logan,ma bate gandul si pe mine.poate am ocazia zilele astea cand punem folia pe nichel.
Oricum o sa vezi si in realitate cum se aude, ca de aici nu prea iti dai seama mai nimic
Comment
Comment