Discutii Generale LoganClub Resita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cosmin83 View Post
    ok,asteptam pozele,cat te-a costa eleronul?
    65 lei + 20 de lei transportul prin curierat ( TNT )

Comment

• ok,parerea mea e ca l-ai luat ieftin,atentie mare la prindere sa il prinzi bine,bafta.

Comment

ok,parerea mea e ca l-ai luat ieftin,atentie mare la prindere sa il prinzi bine,bafta.
        Pai are cele 2 suruburi dar cred ca o sa trebuiasca sa ii fac o mica adaptare ca sa ii bag unu si la mijloc, ca parca nu e destul in 2 , degeaba zic ei ca se prinde cu banda dubluadeziv dar nu e la fel ca un surub care sa il stranga de tabla, oricum in principiu e super tare eleronu , nu e cel din pozele atasate anterior e cel lung adica asta :
        Attached Files

Comment

• cum iti vine gata vopsit sau trebuie sa il vopsesti tu.

Comment

cum iti vine gata vopsit sau trebuie sa il vopsesti tu.
            Este in alb, trebuie vopsit....oricum pe mine nu ma incurca ca il imbrac in folie de carbon si pe asta :d
            Last edited by megeleag; 3 March 2012, 01:24.

Comment

• atunci e bine ca iesi mai ieftin,la finalul lucrari vrem si poze

Comment

atunci e bine ca iesi mai ieftin,la finalul lucrari vrem si poze
                O sa pun si poze , numai ca momentan mai am rabdare, inca nu e destul de cald ca sa incep sa montez folia :|, si mi frica sa nu crape, chiar alaltaieri am pus folie din asta pe stalpii dintre usile din dreapta si intr-o parte a inceput un pic sa crape, noroc ca se ascunde sub chederul de la geam

Comment

• pai bine il pui cand e cald dar iarna viitoare ce face atunci nu crapa?

Comment

pai bine il pui cand e cald dar iarna viitoare ce face atunci nu crapa?
                    Nuuu, ideea e ca atunci cand se pune folia sa nu fie schimbari bruste de temperatura, ea cand o incalzesti se face ca si un cauciuc, se muleaza perfect pe formele pe care o pui , in cateva minute lipiciul pe care il are face priza cu suprafata si asa ramane, dar daca este rece afara, tu incalzind-o ea se intinde si cum o lasi in temparatura mica tinde sa revina la forma initiala, atunci are loc ruperea asta, daca e cald afara ea apuca sa se lipeasca si asa ramane, dupa cateva zile poate sa fie si -20 de grade, ideea e ca atunci cand o montezi sa fie cald :d

Spre exemplu pe plafon se poate monta si cand e frig ca e drepunghiular si fara denivelari deci nu trebuie sa o mulezi dupa forme cum este pe capota portbagajului , cu multe curbe, colturi si coltisoare, + ca la capote trebuie dat peste muchii inspre interior
                    Last edited by megeleag; 3 March 2012, 13:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Am aflat verdictul :| , o sa trebuiasca sa imi omologhez la RAR culoarea de la folia de carbon pe talon :|, sa ii fac in nas cu legile lor,; Asa ca pentru cei care vreti sa va infoliati masina si depaseste 30% din culoarea originala trebuie sa o omologati :|

Comment

• Pai tu unde ai pusa folia de carbon,daca ai pe capota fata ,plafon si porbagaj e normal ca iti trebuie ca deja depaseste 30%.si cat te costa omologarea.

Comment

Pai tu unde ai pusa folia de carbon,daca ai pe capota fata ,plafon si porbagaj e normal ca iti trebuie ca deja depaseste 30%.si cat te costa omologarea.
                          Inca nu am pus-o, dar o sa urmeze, omologarea inca nu stiu cat este dar dupa cate am vazut pe forumuri cam pe la 200 de lei va fi :|

Comment

• Astazi am aflat data in care se va face lansare la Dacia Lodgy ... Operatiunea Porti deschide dacia lodgy se va desfasura in periaoada 7 - 10 Iunie 2012 ... lansare in showroomul din caransebes o sa va comunic cu cateva saptamani inainte !

Apropo cum vi se pare noul model ?
                            Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• Salutare... imi dau si eu cu parerea pe langa voi..

Un model care arata ca Dacia incepe sa urce .. interior nou , exterior acceptabil .. deja chiar si la duster vedeam foarte multe elemente de la Logan.. eu unu as da bani pe un Lodgy. La deschidere o sa procedez ca la Duster , o sa merg sa il testez si im fac o lista cu elementele care se potrivesc pe Logan )
                              Golan Ambition 1.5 Dci 70 de cai

Comment

• Salutare

Pare sa fie un model destul de interesant cu un nou look, se putea umbla un pic la exterior, ceva jante mai mari , par asa micute pentru gabaritul masinii, dar in principiu e ok, pe perioada asta de criza sa scoti un model nou e foarte ok :P, sper sa vin si eu la lansare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google