pai ce 17 mil costa arcurile sport,eu din cate am auzit costa mai putin in jur de 7 mil,eu acuma am de 195-65-15 si chiar arata destul de bine.
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
AAA...ar arata super, apropo sunt bune arcurile e diferenta mare fata de originale, ca numai arcurile ma gandeam si eu sa le schimb
@cosmin 83 ma refeream ca 17 mil e tot kit-ul telescoape si arcuri de la KW parca dar oricum si H&R tot pe acolo sunt daca nu s-au mai scumpit :|
Imi mai iau eu tot kit-ul pana o zbura ceata de porci :| : Kit suspensie KW reglabila Logan / Sandero
Tuning Interior Pret produs: 3610 RON / kit
Comment
-
Am gasit si la 300 euro tot kitul dar tot nu as da acum bani pentru asa ceva, dupa cum zice si cosmin la drumurile noastre o sa imi clanatane dintii:P
In schimb numai arcurile am gasit si la 440 lei de la Weitec asta parca ma tenteaza. Oi vedea pe mai incolo
Comment
-
Lasa Cosmine ca nu-i chiar asa . Iti sare spatele in curba doar daca ii incarcata, minim 3 persoane in spate + ceva bagaje si daca drumu e denivelat destul de mult dar asta se intampla, doar daca intri ca berbecu. Legat de bucse, sa fim seriosi, am 120.000km, din care 20.000km sunt facuti cu arcurile sport si nu am schimbat nicio bucsa in afara de un capat de bara(la 60.000km), in rest toata bucsaraia e originala.
Comment
-
Tocmai eu zic ca in stadiul asta de stock e foarte usor sa pierzi spatele, am patit-o odata mergeam spre caransebes si intr-o curba m-a furat si poc, asa ca eu zic ca daca e mai rigida altcumva sta pe drum cat despre urcat borduri...si acum cu ea sus tot evit sa le urc si cobor, doar daca e neaprat nevoie , cat despre bucse nu prea vad care sa fie diferenta daca e mai rigida sau mai moale, bratul tot aceeasi miscare o are indiferent de arcuri...poate pivotul de pe fuzeta sa fie afectat dar prea putin si ala, si pana la urma sa tina si 30000 de km nu sunt o avere alea.
Atasez si niste mostre cu efectul care l-a produs aruncatu ala de spate :d sincer chiar nu vreau sa simta niciunul ce am simtit eu atunci cand am pierdut-o :dLast edited by megeleag; 11 March 2012, 01:07.
Comment
-
parerea mea e ca tie ti-a fugit spatele pentru ca ai piscat frana,asa am patit si eu o data tot in spre caransebes am piscat frana si am iesit in decor dar spre norocul meu ca nu a patit nimik masina,cat te-o costat reparatia,urat eveniment.
Comment
-
@Renault..cred ca le aveam pe cele cu care a venit masina, nu mai stiu exact.
@Cosmin83...nu am piscat deloc frana am destula experienta ca sa nu fac asta pur si simplu a plecat asa dintr-odata m-a luat prin surprindere, adevaru e ca era un pic umed probabil si de aia, reparatia a fost cam 135 mil , noroc cu casco
Comment
-
Nichita se refera la cel din poza.Attached Files
Comment
-
asha asah vladutz .. eu am deja bara pe spate .. de o sapt montata .. un taximetrist cu un matiz a facut raliu pe polei si s-a oprit direct in masina mea parcata regulamentar ) .. mai am 2 stopuri si o usa de portbagaj si gata masina .. e facelift facuta....
vladutz apropo .. deschide un nou subiect lansare dacia lodgy 7-10 iunie 2012 .. caransebes sa vedem cine va veni si sa anunt data cand se va face iarasi cheful :PDon`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
Comment