Discutii Generale LoganClub Resita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astia de la asigurari aproba sa se faca masina decat cu piesele originale cele de productie, si oricum accidentul asta l-am avut acum 4 ani parca deci nu era scos modelul asta de logan abia dupa cateva luni a aparut :| si chiar daca vroiam de pe faza 3 trebuia sa ma targui cu ei, asa ca mai bine am lasat ce mi-au dat ei nu am mai comentat si asa le-am dat gaura destul de mare ....cu portbagajul am avut noroc ca mi l-au pus de pe faza 2 ca nu se mai fabrica din ala de pe primul model
    Last edited by megeleag; 11 March 2012, 15:17.

Comment

• bara spate sa potrivit la fix sau trebuie ceva modificari?

Comment

• merge fara nici o modificare ..

@megeleag ... apro;po nu cu aia de la asigurari trerbuie sa te targui ci cu cel de la faimosul service de tinichea auto grup ) cu baiatu de la receptie caroserie )
        Last edited by nichita2009; 11 March 2012, 20:12. Reason: Automerged Doublepost
        Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• @nichita2009 ....degeaba acum ca e gata demult si cum am zis nu era modelul asta aparatu atunci, si inca ceva dece zici de tinichea ca mie mi-a inlocuit tot spatele si e perfect totul, si cand zic tot spatele asa si este aripi spate lonjeroane fusta, oala de la roata de rezerva de la puntea spate tot au dat jos si au repus la loc noi, si dupa cum zic au facut totul perfect sincer acum

Comment

• acuma au pus nou ca nu aveau ce face .. ca daca se putea face vreo smecherie .. faceau .. sunt multe guri care nu merg pe acolo .... nu ca as lauda caransebesul dar vad ca mai toata resita e pe la caransebes
            Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• Nu stiu ce sa zic ...dar eu unu numai la ei am mers am masina din 2005 si tot acolo merg si sunt multumit de servicii

Comment

• orcum la resita sunt mari magari,la mine mi-or rup senzorul de apa de la filtru de motorina si lau legat de aripa ca sa faca masa,orcum la caransebes sunt baieti de treaba nu asa nichita.

Comment

• Megeleag, trebuie sa ne intalnim sa-ti arat masina mea reparata(tot tinichigerie) la Dacia Resita sa vezi ce bine au reparat-o. Nichita sper ca nu te superi pe mine, dar si la voi cand mi-am reparat aripa spate si usa nu am fost multumit, dar la voi in schimb pe partea mecanica sunt foarte multumit.

Comment

• eu la resita mi-am facut masina si a iesit ca dracu,aripa are alta culoare iar spoilarul sa decojit dupa doua saptamani,in schimb porbagajul l-am vopsit la transprotector si nici un fel de diferenta,nici nu se cunoaste ca l-am vopsit,eu cel putin pe partea cu vopsitul o sa merg la ei daca e cazul,dar sper sa nu fie niciodata.

Comment

• Strict vopsit(deci fara reparatii tabla, chituit etc) de Dacia Resita sunt foarte multumit. Cosmin tie ti-am arat(cred) ce mi-am vopsit la ei si nu se vede diferenta de culoare sau sa fie cursa vopseaua.

Comment

• Nici la mine nu se vede diferenta neam, si mi-a vopsit decat partea din spate de la usi incolo si plafonul, dar sincer eu nu vad diferenta nu stiu ce sa zic poate eu am noroc mai mult sa ii prind in forma cand merg :P dar eu sunt multumit
                        Si cum zice cosmin ....eu nu am avut probleme cu decojitul spoilerelor, si sunt vopsite total si banda neagra, au deja 4 ani si ceva si nu sa decojit gram

Comment

• ma bucur pentru voi ca via facut bine,la mine sia batut joc,asta e in functie si de meseriasul care a lucrat,orcum masina va intra in toamna la vopsire capota fata si porbagaj.

Comment

• Le faci in alta culoare? Sau dece vrei sa le vopsesti?

@Renault...tu ce arcuri sport ai si cat ti-au lasat masina in jos, ca sincer imi place cum arata si mi-as lua si eu la fel sau macar unele care sa o coboare ca pe a ta
                            Last edited by megeleag; 12 March 2012, 19:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• capota fata vreau sa o vopsesc pentru ca cineva mi-a indoito si are multe puncte pe ea de la pietre iar pe spate vreau sa renunt la semnul de la dacia si restul si tot o data sa revopsesc spoilarul din fata,poate si cel din spate.

Comment

• @Megeleag Arcurile sport sunt Weitec, in jur de 3 cm/fata si 3 cm/spate. Weitec si Eibach coboara amandoua in jur de 3 cm, dar Eibach-urile sunt o idee mai tari, iar H&R 4,5 cm

Lansare Dacia Lodgy http://www.loganclub.ro/forum/lansar...8.html?t=40828
                                Last edited by Renault; 12 March 2012, 23:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google