Astia de la asigurari aproba sa se faca masina decat cu piesele originale cele de productie, si oricum accidentul asta l-am avut acum 4 ani parca deci nu era scos modelul asta de logan abia dupa cateva luni a aparut :| si chiar daca vroiam de pe faza 3 trebuia sa ma targui cu ei, asa ca mai bine am lasat ce mi-au dat ei nu am mai comentat si asa le-am dat gaura destul de mare ....cu portbagajul am avut noroc ca mi l-au pus de pe faza 2 ca nu se mai fabrica din ala de pe primul model
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
@nichita2009 ....degeaba acum ca e gata demult si cum am zis nu era modelul asta aparatu atunci, si inca ceva dece zici de tinichea ca mie mi-a inlocuit tot spatele si e perfect totul, si cand zic tot spatele asa si este aripi spate lonjeroane fusta, oala de la roata de rezerva de la puntea spate tot au dat jos si au repus la loc noi, si dupa cum zic au facut totul perfect sincer acum
Comment
-
Megeleag, trebuie sa ne intalnim sa-ti arat masina mea reparata(tot tinichigerie) la Dacia Resita sa vezi ce bine au reparat-o. Nichita sper ca nu te superi pe mine, dar si la voi cand mi-am reparat aripa spate si usa nu am fost multumit, dar la voi in schimb pe partea mecanica sunt foarte multumit.
Comment
-
eu la resita mi-am facut masina si a iesit ca dracu,aripa are alta culoare iar spoilarul sa decojit dupa doua saptamani,in schimb porbagajul l-am vopsit la transprotector si nici un fel de diferenta,nici nu se cunoaste ca l-am vopsit,eu cel putin pe partea cu vopsitul o sa merg la ei daca e cazul,dar sper sa nu fie niciodata.
Comment
-
Nici la mine nu se vede diferenta neam, si mi-a vopsit decat partea din spate de la usi incolo si plafonul, dar sincer eu nu vad diferenta nu stiu ce sa zic poate eu am noroc mai mult sa ii prind in forma cand merg :P dar eu sunt multumit
Si cum zice cosmin ....eu nu am avut probleme cu decojitul spoilerelor, si sunt vopsite total si banda neagra, au deja 4 ani si ceva si nu sa decojit gram
Comment
-
Le faci in alta culoare? Sau dece vrei sa le vopsesti?
@Renault...tu ce arcuri sport ai si cat ti-au lasat masina in jos, ca sincer imi place cum arata si mi-as lua si eu la fel sau macar unele care sa o coboare ca pe a ta
Comment
-
@Megeleag Arcurile sport sunt Weitec, in jur de 3 cm/fata si 3 cm/spate. Weitec si Eibach coboara amandoua in jur de 3 cm, dar Eibach-urile sunt o idee mai tari, iar H&R 4,5 cm
Lansare Dacia Lodgy http://www.loganclub.ro/forum/lansar...8.html?t=40828
Comment
Comment