pai ce ai facut de ai ramas fara el,bafat la examen,si eu am tecut prin asta am ramas si eu o luna fara el.
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
Pe mine m-a mancat in fund rau , am fost acum 2 ani la un chef ( cu masina bineinteles) am zis ca o las acolo si vin inapoi cu taxi, dar cand te mananca trebuie sa te scarpini, si am plecat inapopi cu masina ca la ora 3 noaptea nu ma gandeam eu ca mai umbla careva si ghinion, era filtru in triaj :|, si ma lasara baiatii fara carnet adica ( anulat ) , acum mi-a trecut perioada de stat si am dreptul sa dau pentru el
Comment
-
Am avut, nu dezvalui " pe post " cat dar o sa va zic la viitoarele intalniri :P, si de greu mi-a fost crunt sa stau atat fara sa conduc, mai un pic si inebuneam :P
Si buba mare e ca niciodata nu m-am mai urcat la volan nici macar cu o bere la bord, si ute cum am patit-o prima data cum m-am urcat cum m-au prins :|
Comment
-
Baiati, va doresc sa nu aveti treaba vreodata pe la Politie cu depusul actelor ca va ia naiba, am fost sa imi depun azi dosarul pentru carnet, de nu m-au invartit de mi-au iesit ochii ba intr-o parte ba in alta taxe peste taxe si asteptari peste asteptari, de asta zic sper sa nu aveti treaba pe acolo ca va mancati nervii
Comment
Comment