Discutii Generale LoganClub Resita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Renault, da tu ce spanac faceai asa tarziu la Valiug ? Baie nocturna?:P

Comment

• Am fost de dimineata la grindesti la o baie si gratare , iar seara am fost sa-i duc ceva lui varumiu la casa.

Comment

• Aha, dar la grindesti nu ai fost cu masina ta nu? Si unde statuzi acolo ca am cam bobinat si nu te-am vazut

Comment

• Nu, am fost cu un prieten cu masina(un megane 2 negru). Am stat la vreo 100 m (inspre tine) de unde era locul amenajat pentru plaja, gratare...

Comment

• ce mai faceti fratilor mai trait?ceva intalniri ati mai facut,lasa ca mai am doua luni si vin acasa.

Comment

• Aha, acolo unde erau corturile alea ai stat Renault ? sub copaci ?

Comment

• dupa corturi (mai aproape de tine)

Comment

• ba baieti mai traiti /.?
                  Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• Evident, noi doi o sa ne vedem curand.

Comment

• Salutare salutare , nu mai frecventati partea asta de net? :P Intrebare intrebatoare......unde pot gasi si eu niste inele de centrare pentru jante ?:| ca mi-am luat niste jante si inelele ei nu se potriveau pe butucii de la logan, si sa le polizez sa le aduc la dimensiunile butucilor mei nu am cum :|

Comment

• Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• Bre, unde e antena? ia zi.

Comment

• tu nu vezi ca is doar niste desene de photo shop .... viziunea rusilor )

uitate atent la un fiaat albea i zici ca ii aceasi masina ..
                            Last edited by nichita2009; 18 August 2012, 13:55. Reason: Automerged Doublepost
                            Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• NEW LOOK :d
                              Attached Files

Comment

• Nice look , de unde ti-ai luat pleoapele??
                                Golan Ambition 1.5 Dci 70 de cai

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google