Eu zic sa te mai duci la politie si sa ii intrebi ca sigur trebuie sa stie cineva cum sta treaba.
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
cum cobori de al manastire de la resita e portiunea iaia dreapta pana sa inceapa curbele sa ajungi la hanu ala spre brebu ! a intrat unu in fata mea inainte de curba si am tras in parapet sa il evit si sa dus si culme masina era CS xx JUD si sa dus si cand am zis la politie am luat si amenda de 180 !Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
-
Originally posted by nichita2009 View Postcum cobori de al manastire de la resita e portiunea iaia dreapta pana sa inceapa curbele sa ajungi la hanu ala spre brebu ! a intrat unu in fata mea inainte de curba si am tras in parapet sa il evit si sa dus si culme masina era CS xx JUD si sa dus si cand am zis la politie am luat si amenda de 180 !
ce marca de masina era?"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
era o skoda octavia alba CS xx JUD il stiu pe ala care o conduce si cand am zis numele atunci miau tras amenda .. futui in gura
piese praf : brat dreapta,planetara, jante fata+spate dreapta si anvelope aripa dreapta fata ,usile dreapta merg reparate sa vedem acu .. si am rupt si in pikiorus la radiator! aaa si bara fata si faru dreapta sau rupt urechiile . acu sa o fac facelift ...Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
-
ba masina a intrat azi in reparatie : brat dreapta +planetara inlocuite , janta cu anvelopa si capac si alea au fost deja inlocuite . maine urmeaza aripa si sa indrepte pe usi si sa o bag luni al vopsit . si sapt asta o sa iasa cu o noua fatza .. o sa am Facelift D: cu ocazia asta ..Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
Comment