Discutii Generale LoganClub Resita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da mia venit folia,dar momentan nu am eu timp ca sunt in lucru cu apartamentul,dar sper sa termin pana sambata,pana atunci mai vb,si eu sper sa venim mai multi la lansare.

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
      da mia venit folia,dar momentan nu am eu timp ca sunt in lucru cu apartamentul,dar sper sa termin pana sambata,pana atunci mai vb,si eu sper sa venim mai multi la lansare.
      Nu e graba, intrebam doar asa ca sa stiu, ca si eu am treaba la un prieten, isi renoveaza si el apartamentul si ii pun tavan fals si niste prize de mutat :d

Comment

• Care vrea sa isi colanteze masina cu carbon?

Comment

• ca sa colantez barile nichelate trebuie date jos,sau merge si pe masina.

Comment

ca sa colantez barile nichelate trebuie date jos,sau merge si pe masina.
            Cam trebuie date jos, ca sa vina folia pana in spatele ei

Comment

• e mai bine sa le dai jos sa pui si dupa sa nu se desprinda ...

a aparut poza cu interiorul la dacia lodgy ... foarte interesant
              După ce Lodgy a fost surprins pe străzile din România, avem acum ocazia să vedem cum arată interiorul monovolumului care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
              Last edited by nichita2009; 22 January 2012, 15:04. Reason: Automerged Doublepost
              Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• Originally posted by nichita2009 View Post
                e mai bine sa le dai jos sa pui si dupa sa nu se desprinda ...

a aparut poza cu interiorul la dacia lodgy ... foarte interesant
                http://www.rtv.net/dacia-lodgy-prima...esc_11798.html
                De asta ziceam si eu ca trebuiesc date ca sa se lipeasca si in spatele bandoului , nu de altceva dar cateodata la frig are tendinta sa se contracte si poate se desprinde

Comment

• frumos interiorul,bine ca o schimbat si interiorul,sunt curios cum sunt si ceasurile din bord.

Comment

• http://www.*******.ro/masini-noi/dac...wsletter_55468

Sa speram ca mai retuseaza unele elemente la ea, spre exemplu iesirea de la esapament, nu de altceva dar parca e un hidrant aici in poze :P

Comment

• nu merge linkul asta pune altul sa vedem si noi poza,merci.

Comment

• E posibil sa fie cenzurat ? ca e de pe 4 tunning :d

Comment

• megeleag daca punem folia pe barile cromate de pe spoilarul din fata trebuie sa le dam jos nu.si cum se dau ai ideie,sau trebuie sa dam tot spoilarul jos.

Comment

megeleag daca punem folia pe barile cromate de pe spoilarul din fata trebuie sa le dam jos nu.si cum se dau ai ideie,sau trebuie sa dam tot spoilarul jos.
                            Acele ornamente au niste mustati tot din acelasi material, care sunt indoite in spatele spoilerului, teoretic nu trebuie dat spoilerul jos, trebuie decat desfacute cele 4 suruburi de sub capota si daca se desfac alea se poate ajunge la mustatile alea, o sa incerc la mine sa vad daca merge, si te anunt

Comment

• ok atunci astept raspunsul tau.

Comment

ok atunci astept raspunsul tau.
                                Probabil maine cand ies de la munca o sa incerc sa vad, ca azi e Duminica si nu imi plac e sa mesteresc duminica :d

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google