Originally posted by cosmin83
View Post
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
Originally posted by cosmin83 View Postok,parerea mea e ca l-ai luat ieftin,atentie mare la prindere sa il prinzi bine,bafta.Attached Files
Comment
-
-
Originally posted by cosmin83 View Postatunci e bine ca iesi mai ieftin,la finalul lucrari vrem si poze
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postpai bine il pui cand e cald dar iarna viitoare ce face atunci nu crapa?
Spre exemplu pe plafon se poate monta si cand e frig ca e drepunghiular si fara denivelari deci nu trebuie sa o mulezi dupa forme cum este pe capota portbagajului , cu multe curbe, colturi si coltisoare, + ca la capote trebuie dat peste muchii inspre interior
Comment
-
Am aflat verdictul :| , o sa trebuiasca sa imi omologhez la RAR culoarea de la folia de carbon pe talon :|, sa ii fac in nas cu legile lor,; Asa ca pentru cei care vreti sa va infoliati masina si depaseste 30% din culoarea originala trebuie sa o omologati :|
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View PostPai tu unde ai pusa folia de carbon,daca ai pe capota fata ,plafon si porbagaj e normal ca iti trebuie ca deja depaseste 30%.si cat te costa omologarea.
Comment
-
Astazi am aflat data in care se va face lansare la Dacia Lodgy ... Operatiunea Porti deschide dacia lodgy se va desfasura in periaoada 7 - 10 Iunie 2012 ... lansare in showroomul din caransebes o sa va comunic cu cateva saptamani inainte !
Apropo cum vi se pare noul model ?Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
-
Salutare... imi dau si eu cu parerea pe langa voi..
Un model care arata ca Dacia incepe sa urce .. interior nou , exterior acceptabil .. deja chiar si la duster vedeam foarte multe elemente de la Logan.. eu unu as da bani pe un Lodgy. La deschidere o sa procedez ca la Duster , o sa merg sa il testez si im fac o lista cu elementele care se potrivesc pe Logan )Golan Ambition 1.5 Dci 70 de cai
Comment
-
Salutare
Pare sa fie un model destul de interesant cu un nou look, se putea umbla un pic la exterior, ceva jante mai mari , par asa micute pentru gabaritul masinii, dar in principiu e ok, pe perioada asta de criza sa scoti un model nou e foarte ok :P, sper sa vin si eu la lansare
Comment
Comment