Discutii Generale LoganClub Resita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce pacat ca in perioada aia sunt plecat si nu o sa vin la lansare,si mie mi se pare o masina ok.

Comment

• Va rog sa imi recomandati un service bun din Resita unde sa imi fac geometria rotilor pentru Loganul meu! Multumesc!

Comment

• Du-te la Dacia la Caransebes. Il fac foarte bine si costa 50 lei.

Comment

• Originally posted by Renault View Post
          Du-te la Dacia la Caransebes. Il fac foarte bine si costa 50 lei.
          Si la TRANS PROTECTOR il fac bine si e 75 parca ....tot acolo ajungi cu banii.

Comment

• Merci mult baieti!

Comment

• Home made .....va place :P
              Attached Files

Comment

• da,cel putin mie imi place,le-as fi facut si eu asa dar din pacate eu renunt la semnul din fata si fac prelungire intre ele,bafta in continuare.

Comment

• Salutare

Ati auzit careva de asa zisul TURBO Electric? Stie careva daca e ceva de capul lui, ca am vazut pe un forum pareri si pareri, si sunt curios daca voi stiti ceva, cica baga 20% mai multa putere.

Comment

• Faza i

Pentru moment am reusit sa adaptez eleronul pe masina :d..o sa urmeze infolierea si lipirea lui cu mastic...deocamdata e prins decat in suruburi pentru test
                    Attached Files

Comment

• pai ai dat gauri in porbagaj,orcum arata bine,asteptam finalul,bafta.

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                        pai ai dat gauri in porbagaj,orcum arata bine,asteptam finalul,bafta.
                        2 gauri a trebuit sa dau, are 2 suruburi in margine alfel nu prea vad cum ar sta prins decat lipit, totusi e destula forta care apasa pe el. Nu e problema ca a trebuit sa dau 2 gauri ca oricum se astupa cand pun masticul si o sa fie etans, deocamdata am pus grund pe ele si va urma cand il finalizaz masticul deci apa nu o sa intre si nici nu va rigini

Comment

• ok,am inteles,dar acuma ca ai pus ala nu e mai greu porbagajul?

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                            ok,am inteles,dar acuma ca ai pus ala nu e mai greu porbagajul?
                            E asa usor asta, nu l-am cantarit dar pe colet scria 1,1 kg cu tot cu suruburi :P, nu e greu chiar e foarte finut. E din plastic cam de 3 mm in carne si e gol pe dinauntru.

Comment

• Eu zic sa-l vopsesti in culoarea masinii. Arata mult mai bine, parerea mea.

Comment

• eu ma gandeam ca e plin pe interior,daca e gol e ok,si eu zic ca ar da mai bine in culoarea masini,dar fiecare isi face masina cum vrea,bafta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google