Originally posted by Renault
View Post
Discutii Generale LoganClub Resita
Collapse
X
-
Originally posted by cosmin83 View Postatunci o sa arate bine,dar ii faci si omologare nu?cat te costa toata operatiunea asta.
Comment
-
@Megeleag nu mai da te rog quote la ultimul post, se intelege ca lui ii scrii.
@Cosmin NU poti sa pui alta dimensiune decat 185/65/R15, adica ce ai in talon. Omologarea pentru roti e mai complicata, poate vor, poate nu vor sa-ti omologeze si costa ceva bani, se fac teste de frana, stabilitate si mai stiu eu ce...
Comment
-
La roti e mai complicat... e vorba de gabaritul masinii....de siguranta la oprire si la rulare ....pentru partea asta e cam imposibil sa iti omologheze ei ...trebuie sa fie masina facuta din fabrica pentru proprietatile astea. Sincer nu prea stiu sa explic dar esenta o inteleg :d...cum zic si ei..ce tine de culoare aspect se poat omologa dar la partea de siguranta e mai greu.....
Comment
-
Se poate sa-ti omologhezi si rotile(sunt pe forum care si le-au omologat), dar da, e mai complicat. Nu trebuie sa fie din fabrica facuta pentru roti mai mari. In Germania costa 50 euro, adica schimbarea talonului, sa-ti omologhezi alta dimensiune. In principiu rotile mai mari iti ofera siguranta in plus, stabilitate, frane etc, dar cum traim in ro, cu niste pile si ceva bani reusesti, dar cum ziceam la inceput, e complicat.
Comment
-
Faza cu stabilitatea stiu perfect cum este...am avut odata si eu niste jante 215/50/16 si am simtit radical ca e mai stabila in curbe la manevre bruste dar....am ramas fara talon in TM din cauza binevoitorilor nostrii de politisti, deci am renuntat la ele :|
Comment
-
Pai e ok atunci , inseamna ca se potrivesc , cat despre faza cu arcurile , asta e cel mai urat la logan ridicata de spate daca ii pui si un talon mic la cauciuc arata ca o trotineta, am avut si eu odata niste jante 195/50/15 si arata urat chiar daca jantele erau faine, pe fata parca e mai lasata dar pe spate daca esti gol parca e vapor :|, poate in viitor o sa imi trantesc si eu un kit de suspensii nu de altceva dar sa dau acum 17 mil cel putin nu am de unde :d
Comment
-
La mine cred ca arata bine cu 205/50/R16
Comment
Comment