Discutii Generale LoganClub Resita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NU prea cred ca are cum sa ajunga la 135 cai asa din comp :-??

Comment

• asa am auzit si eu,dar cat o fi de adevarat asta nu mai stiu,cum mai stai cu lucrarea la masina ai mai facut ceva?

Comment

• Deocamdata nu ca sunt plecat din localitate.

Comment

• si eu am atatea de facut praguri sa le pun,rotile de vara sa le montez,folia de carbon,dar din pacate cred ca le las pana in septembrie cand ma intorc.

Comment

• N-are cum sa ajunga la 135 cp din resoftare. Daca are dci 85 cp, ajunge in jur de 110 cp, iar 1.6 16v in jur de 115 cp din resoftare.

Comment

• daca ii faci resoftarea ajungi la 110 cp,si dupa aia daca ii pui un cip cu cat iti mai mareste?

Comment

• Cosmin, chip tuning este defapt resoftarea. Dupa resoftare, daca mai pui si un powerbox/tuningbox(ceea ce numesti tu cip) nu rezolvi nimica, deoarece face acelasi lucru ca si resoftarea. Resoftarea se face prin schimbarea parametrilor motorului(pentru fiecare masina in parte, deoarece nu exista masini sa aiba parametrii la fel). Powerbox/Tuningbox in schimb, schimba parametrii la fel, de unde pot sa apara si probleme deoarece unele masini nu merg bine cu acei parametri. In concluzie, resoftarea e mult mai sigura si mult mai ieftina.

Comment

• Daca tine vremea tot asa luni poate ma apuc de infoliat

Comment

• spor la treaba.

Comment

• Megeleag, maine esti in Resita da? vi la o intalnire

Comment

• Renault, ala de pe care mi-ai dat mesaj e numarul tau de tel?

Comment

• domnul megeleag azi de ce nu ai venit la intalnire sa ne cunoastem,sau mai exact

Comment

• Pai 1 la mana am avut treaba, i-am izolat cu polistiren un perete exterior lu un prieten si 2 la mana eu nu pot venii inca ca nu am inca carnetul :d si nici nu am apucat sa imi fac ITP-ul si Asigurarea, cat despre carnet in 29 luna asta am examen pentru redobandirea lui :d

Comment

• Megeleag, da, ala este numarul meu. Ti-am dat mesaj ca era sambata dupa-masa si am zis ca poate dormi, ca altfel sunam.

Comment

• Eu nu dorm dupamasa asa ca data viitoare poti suna cu incredere

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google