Discutii Generale LoganClub Resita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai vedem poate o punem de o intalnire spre sfarsitul saptamanii ce ziceti ?

Comment

• eu unu sunt de acord.

Comment

• Pai Renault baga un anunt si tu la intalniri :d

Comment

• In ce zi si la ce ora vreti? Apropo, pe mine nu va bazati, ca nu cred ca vin weekendul acesta la Resita.

Comment

• Mie unu parca mi-ar place Duminica ca Sambata m-as duce la Surduc la Raliul Banatului, daca vreti puteti venii si voi :P

Comment

• cand sambata asta sunt raliurile?

Comment

• Da Vinerea si Sambata asta, Vineri e deschiderea cu SS-show la Timisoara dupa care se pleaca spre lugoj si Sambata de la 8 dimineata pleaca prima masina pe probe

Comment

• la timisoara?eu credeam ca la resita pe valea domanului.

Comment

• La noi abia in 29 iunie si 1 iulie este :|, asta ce e Vineri si Sambata e Campionatul National de Raliuri nu VTM :d

Comment

• da,in data aia sunt plecat,si unde mai exact in timisoara,poate vin si eu.

Comment

• La Mall in parcare

Comment

• si la ce ora incepe?poate merge si nevastamea si mergem cu a mea.

Comment

• Eu unu trebe sa fiu in TM cu alte treburi pe la 10 dimineata, prima masina va lua startul la 15:30 pe proba , dar sincer aia in parcare nu e asa spectaculoasa ca si probele pe drum, acolo e ceva mai mult de indemanare nu e viteza

Comment

• atunci ne auzim la un telefon,nu stiu inca sigur daca vin,maine o sa vorbesc cu sotia.

Comment

• Oky, pai mai vorbim pana atunci

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google