Discutii Generale LoganClub Resita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bine ma pe bani mei,mai 6 zile si sunt acasa)

Comment

• Te asteptam.

Comment

• Sa ai un Drum Bun, de pe acum iti urez Cosmine

Comment

• mersi frumos,maine diminiata plec,poate ne auzim luni la o cafa.

Comment

• Pai dai si tu un tel daca iesi :d

Comment

• veniti intr`o plimbare sa vedeti lodgy si dokkerele :_) .. sorry nu am drive test .. da un suc merge ....
              Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• eu unu vin,cand?

Comment

• ba cosmine cand vrei , dar sa stiti ca nu am masini de drive test , nu am mai cumparat lodgy si dokker de drive test , ca ne pregatim sa ne cumparam noul logan si celelalte 2 modele de vin ,...

Comment

• Nichita cand apare la voi noul logan? nu se poate face un up-great de la ph1 la noul Logan, ce zice sefu vostru?
                    "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

• ba logan ph 2 undeva pe la finele anului in show roomuri .... si upgrade .. doar faza care ii acu sa o facem , ca vorbim de alta masina ..

daca te intereseaza un buy back ceva .. rezolvam ..
                      Last edited by nichita2009; 18 September 2012, 23:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• asa ceva da...
                        "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

• vezi ca venim azi.

Comment

• la ce ora ?

Comment

• Salutare baieti, help me, aveti careva inelara de 28 si de 22 ( inelara cu cot ) mi-am luat arcuri si nu am cu ce sa le schimb :|

Comment

• te pot ajuta eu daca vrei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google